Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Praktisk tvåa med solig uteplats

Med naturen direkt utanför dörren och en rymlig uteplats i söderläge kan du inte känna dig annat än hemma idenna öppna tvåa. Här bor du bekvämt på bottenvåningen i en lägenhet redo för din vardag.

Med naturen direkt utanför dörren och en rymlig uteplats i söderläge kan du inte känna dig annat än hemma idenna öppna tvåa. Här bor du bekvämt på bottenvåningen i en lägenhet redo för din vardag.

Hall

När du kliver in i ditt hem möts du av ett lättskött klinkergolv som sedan går över till en stilren ekparkett som ärgenomgående i nästan hela lägenheten. På hatthyllan kan du hänga av dig dina ytterkläder innan du går vidare in mot matsalsdelen.

Sovrum

Till höger om hallen hittar du hemmets sovrum. Här finns gott om utrymme för både säng och soffbord och längs ena väggen finns garderober med gott om förvaringsmöjligheter.

Badrum

Till vänster om hallen ligger det praktiska badrummet. Med kombimaskin, WC och hörndusch har du allt dubehöver för en bekväm vardag. Klinkergolvet går i samma stuk som hallen och gör badrummet lättstädat och bekvämt.

Kök och vardagsrum

Förenade i en öppen planlösning hittar du vardagsrummet och köket. De öppna ytorna bjuder in till lugn och gemenskap i hemmet. Här finns plats för både matbord och soffbord för dagens olika stunder.

Uteplats

I direkt anslutning till vardagsrummet ligger den hela nio kvadratmeter stora uteplatsen i söderläge. Här kan du njuta av söndagsbruncher och avkoppling med chans till sol mest hela dagarna under sommarmånaderna. Gör baksidan till din speciella plats med utemöbler och kanske någon kruka för odling.

Bilder
Området
 • 54 kvadrat och hemmaspa

  På gården i Lav finns möjlighet till lugn och ro i den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Här kan du njuta av egentid eller en stund tillsammans med grannar och vänner. Kom in och koppla av efter en dag på jobbet eller en aktiv dag utomhus – sommar som vinter. Genom bastuns stora fönster kan du blicka ut mot den vackra naturen som omringar grannskapet.

 • 4 rum och gemenskap

  På den stora träterrassen i grannskapet finns plats för cirka 20 grannar och vänner att samlas för en härlig stund tillsammans. Här kan ni ses för en gemensam grillkväll eller fira födelsedagar i området. Med utsikt mot naturen i söder kan du njuta både dag och kväll påde bekväma sittytorna. Vill du ha en stund för dig själv? Läs en avkopplande bok i hammocken på terrassen.

 • 81 kvadrat och aktiviteter

  Det gemensamma hobbyrummet hjälper dig att vara aktiv året om. På sommaren kan du meka med cykeln och sedan uppleva området på två hjul. På vintern kan du valla skidorna innan en tur i spåren. Kanske därefter avsluta dagen med lite avkoppling i bastun?

 • 4 rum och sandslott

  I Lav är det enkelt att hålla hela familjen i rörelse. För barnen i grannskapet finns det många möjligheter att leka av sig. Med fyra lekytor som rymmer kompisgunga, sandlåda och lekhus finns något för alla.

Fakta om närområdet

300 m
till Nydalasjön
1 st
äventyrslekpark på gångavstånd
2 st
skolor i området
5 km
från Umeå city