Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Umeå - Lav II
Slutsålt

Lav II på Tomtebo gård

Aktivt liv på Tomtebo gård

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
2 - 4
Storlek:
45 - 89 m²

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Aktivt liv på Tomtebo gård

På Lav II på Tomtebo gård njuter grannarna av 290 kvadrat terrass, bastu med relax, gemensam grillplats och tusentals kvadrat för en aktiv livsstil.

I Lav II bor du med naturen runt hörnet. Njut av aktiva dagar i området för att sedan komma hem och koppla av i den gemensamma bastun på gården. Utanför bastun kan du ta del av gemenskapen eller njuta av ensamtid på den 290 kvadrat stora träterrassen. Här finns rum för grillkvällar med grannar och avkopplande stunder för dig själv i hammocken. Grannskapet bjuder in till avkoppling och aktiviteter året om – inte minst hobbyrummet, som erbjuder allt från cykelmek till vallamöjligheter. Och för barnen finns fyra olika lekytor att springa av sig på, med allt från kompisgunga och sandlåda till lekhus.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • 54 kvadrat och hemmaspa

  På gården i Lav finns möjlighet till lugn och ro i den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Här kan du njuta av egentid eller en stund tillsammans med grannar och vänner. Kom in och koppla av efter en dag på jobbet eller en aktiv dag utomhus – sommar som vinter. Genom bastuns stora fönster kan du blicka ut mot den vackra naturen som omringar grannskapet.

 • 4 rum och gemenskap

  På den stora träterrassen i grannskapet finns plats för cirka 20 grannar och vänner att samlas för en härlig stund tillsammans. Här kan ni ses för en gemensam grillkväll eller fira födelsedagar i området. Med utsikt mot naturen i söder kan du njuta både dag och kväll påde bekväma sittytorna. Vill du ha en stund för dig själv? Läs en avkopplande bok i hammocken på terrassen.

 • 81 kvadrat och aktiviteter

  Det gemensamma hobbyrummet hjälper dig att vara aktiv året om. På sommaren kan du meka med cykeln och sedan uppleva området på två hjul. På vintern kan du valla skidorna innan en tur i spåren. Kanske därefter avsluta dagen med lite avkoppling i bastun?

 • 4 rum och sandslott

  I Lav är det enkelt att hålla hela familjen i rörelse. För barnen i grannskapet finns det många möjligheter att leka av sig. Med fyra lekytor som rymmer kompisgunga, sandlåda och lekhus finns något för alla.