Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fyra rum med plats för hela familjen

I denna fyra på andra våningen och möts du av ljuset som flödar in från tre väderstreck. I hall, badrum och extratoalett ligger ett tåligt klinkergolv och resten av hemmet har tidlös ekparkett.

Vill du leva ett aktivt liv har du verkligen hittat hem i Lav. Här finns skogen utanför knuten för den som tycker om att vandra eller ta en löptur. En kort promenad bort finns utegym för ett styrkepass och barnen kan ha kul i äventyrsparken.

Balkong

Med utgång från vardagsrummet har du din egen balkong om hela 12 kvadrat. Västerläget ger dig eftermiddags och kvällssol. Kanske är det här familjen äter middag under varma försommarkvällar efter skola och jobb. Inred med textilier, växter och belysning så har du här ett härligt extrarum från tidig vår till sen höst.

Vardagsrum, kök och matplats

Som en röd tråd genom hemmet löper den stilrena ekparketten och de ljusa målade väggarna. Här har du en neutral bas som gör det enkelt att skapa ett hem att trivas i. Vardagsrum och matplats i halvöppen planlösning till köket ger ett stort rum om hela 36 kvadrat. Köket har energisnåla vitvaror med fullstor kyl och frys som rymmer mat för ett helt kompani. Diskmaskinen tar hand om disken efter maten så att du kan hitta på roligare saker.

Sovrum

Hemmet i Lav har tre sovrum om åtta, nio och 14 kvadrat vardera. Här kan alla få sitt eget krypin men vem som bor var får ni själva komma överens om. I samtliga rum finns garderober som ger bra förvaring till familjens kläder. Och fönster som ger ett fint naturligt ljus.

Badrum

Efter en dag i skogen eller på jobbet är det skönt att komma hem och ta en dusch bakom glasväggarna. Golvet har behaglig golvvärme som gör att vattnet snabbt torkar upp efter duschen. Med både tvättmaskin och torktumlare i hemmet sparar du mycket tid och kan sköta tvätten när det passar dig. Kör en tvätt medan den andra torktumlas. Ovanför maskinerna finns en praktisk bänk där du kan vika tvätt eller byta blöjor. Och på väggen sitter förvaringsskåp för handdukar och annat smått och gott.

Gästtoalett

Vid hallen finns även gästtoaletten. Stressiga morgnar när alla ska borsta tänderna samtidigt är det praktiskt med en extra toalett. Golvet är belagt med lättstädat klinker och bakom tvättstället är väggen kaklad.

Hall

Hallen är platsen där du både säger hej och hej då. Det tåliga klinkergolvet är perfekt för leriga gummistövlar efter en dag i skogen. Gott om förvaring finns för hela familjens ytterkläder. De som används dagligen placeras på hatthyllan och resten ryms i garderoben.

Bilder
Området
  • 55 kvadrat och bastu

    På gården i Lav finns den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Njut av en stunds avkoppling på bastulaven, ensam eller tillsammans med familj, grannar eller vänner. Andas in lugnet och låt värmen sprida sig genom kroppen samtidigt som du blickar ut mot naturen som inramas av bastuns stora fönster.

  • 3 rum och livskvalité

    Snöra på dig trailskorna och ge dig ut på ett härligt långpass över stock och sten på vindlande stigar. Eller promenera ner till Nydalasjön där du river av ett träningspass vid utegymmet. Varma sommardagar avslutar du passet med ett uppfriskande dopp i sjön. Om vintern spänner du på dig skidor eller skridskor för en dag bland gnistrande snökristaller tillsammans med familjen.

  • 83 kvadrat och nya vänner

    Samla vänner och grannar för en skön kväll på gården. Vid den inbjudande grillplatsen med plats för cirka 20 personer börjar helgen. Doften från kvällens middag sprider sig över grannskapet och gör att det vattnas i munnen på både vuxna och barn. På det terrasserade trädäcket med utsikt över naturen i söder kan du koppla av i solen på de bekväma sittytorna. Eller också tar du dig en skön tupplur i hammocken.

Fakta om närområdet

300 m
till Nydalasjön
1 st
äventyrslekpark på gångavstånd
2 st
skolor i området
5 km
från Umeå city