Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerad och ljus lägenhet

Ditt nya hem kan vara denna nybyggda lägenhet om 88 kvadratmeter utformad som en rymlig trea med två sovrum och med fint ljusinsläpp.

I Öbacka Strand har du här en utmärkt lägenhet som är ljus och luftig. Här har du en härlig balkong i bästa kvällssolsläget och nära till Umeälven. Du är omgiven av strövområden, parker och fina cykelvägar som enkelt tar dig in till centrum.

Hall

Din hall har bra med förvaringsmöjligheter samt ett städskåp där du kan förvara dina städredskap.

Badrum

Ditt badrum når du via hallen. Här har du en arbetsbänk där du under hittar din tvättmaskin och torktumlare. Ditt golv är av klinker och väggarna av kakel.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum ligger på varsin sida om hallen. Köket är från Marbodal och har vitvaror från Electrolux. Vardagsrummet rymmer enkelt soffgruppen och ditt matbord.

Sovrum 1 och 2

Lägenheten har två sovrum. Det största har en stor skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsängen. Det mindre, som du når via köket, har en mindre skjutdörrsgarderob och fungerar bra som barnrum eller för hemmakontoret.

Klädkammare

Utöver förrådet i källaren finns det ett extra utrymme i lägenheten att använda som klädkammare eller förråd. Det är utrustat med klädstång och hylla.

Balkong

Din balkong har ett fint och skyddat läge som vetter mot väster. Det innebär många fina sommarkvällar.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet