Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

12.1304, 3 Rum, 93 m²

Beskrivning

Stor trea nära älven

Ditt nya hem kan bli denna fantastiska trea vid Umeälvens östra strand. Här bor du med naturen som granne och med promenadavstånd in till centrum.

Här bor du med älven och naturen som granne i ett fantastiskt område på Öbacka Strand i Umeå. Lägenheten är en rymlig trea om 93 kvadratmeter som erbjuder två sovrum, två badrum och bra med förvaringsmöjligheter. Dessutom har du en mysig balkong att njuta av under sommaren.

Hall med klädkammare

Din nya hall är smart planerad och rymmer enkelt dina ytterkläder. Här har du även ett extra utrymme i form av en klädkammare.

Badrum och gästtoalett

Dina två badrum är placerade med ingångarna mitt emot varandra. Här har du ett mindre badrum som fungerar bra som extratoalett. Det större är rymligt och har både tvättmaskin, torktumlare och en hörndusch.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum samsas i en halvöppen planlösning där du når köketfrån hallen. Det är från Marbodal och har vitvaror från Electrolux. Din matplats rymmer enkelt ett matbord för minst sex personer och vardagsrummet har plats för soffgruppen.

Sovrum 1 och 2

Dina två sovrum är på nio och fjorton kvadratmeter. Det är bra med förvaring i båda rummen och det större har plats för din dubbelsäng.

Balkong

Öppna balkongdörren från vardagsrummet och ta ett steg ut på din fantastiska balkong. Här har du tolv möblerbara kvadratmeter på dig att skapa ett favoritrum att umgås på under de varmare månaderna.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet