Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Hus Upplands Väsby

Hitta ditt nya hus i Upplands Väsby

Välkommen hem till ditt nya hus i Upplands Väsby, norra Stockholms grönskande oas. Här har du möjlighet att hitta både större och mindre nyproducerade hus, alla med smidig transport till långresan från Arlanda eller middagen i Stockholm city. Radhus, villa, äganderätt eller bostadsrätt, nedan hittar du alla våra hus i Upplands Väsby.

Områden i Upplands Väsby med hus

Hitta ditt nya hus i:

Känn dig trygg när du köper hus från Bonava

Vissa har bott i hus, radhus eller villa i hela sitt liv, andra har precis bestämt sig för att flytta från stan för att komma närmre naturen. Oavsett vad din anledning är så kommer vi att finnas med dig hela vägen. Vi började bygga hus redan på 1930-talet så vi har en hel del erfarenhet av att träffa våra kunder och göra allt för att din resa ska bli så lugn och trygg som möjligt. Det är bland annat därför du är skyddad av en mängd försäkringar när du köper ett hus i Upplands Väsby av oss. Här kan du läsa mer om vårt Tryggt Boende.

Svanenmärkta hus i Upplands väsby

När du köper ett hus i Upplands Väsby kan du vara säker på att det är skapat med största möjliga hänsyn till miljön. Vi har skapat Svanenmärkta hus sedan 2012. När du köper ditt Svanenmärkta hus i Upplands Väsby så är det främst fyra punkter du får: ett energisnålt hus, en trivsam innemiljö med tysta rum och bra ventilation, schysta materialval som tar hänsyn till dig och naturen, samt ett hus som är designat för att hålla länge. Vi vill ju såklart att du ska bo i ditt nya hus i Upplands Väsby hela livet.

Bostadsrätt eller äganderätt? Hitta din upplåtelseform i Upplands Väsby

När du köper ett nyproducerat hus från oss på Bonava får du välja mellan noga utvalda inredningsstilar. Men valet slutar inte där. Ditt nya hus i Upplands Väsby kan nämligen vara en äganderätt eller en bostadsrätt. Ofta bygger vi områden som har båda upplåtelseformer, samt olika tomtstorlek och läge. Allt för att du ska kunna hitta just ditt unika hem. Men vad är skillnaden då? Jo, en bostadsrätt och det omgivande området äger du tillsammans med dina grannar. Vi kommer att starta en bostadsrättsförening som ni sen får ta över, vilket betyder att ni skapar ert grannskap tillsammans. Köper du en äganderätt i Upplands Väsby så blir du fastighetsägaren. Du äger både ditt hus och din tomt vilket ger större frihet med uthyrning och byggnationer.

Öppna vyer vid ditt hus i Upplands Väsby

Är du intresserad av våra nyproducerade hus i Upplands Väsby norr om Stockholm? Att bo i hus i Upplands Väsby har många fördelar. Här kan du ha ditt eget trädgårdsland och odla och fixa. Eller bjuda in till stora familjemiddagar med stora ytor. När du vill bege dig ut från hemmet bor du i natursköna omgivningar med närhet till stort serviceutbud och med pendlingsavstånd in till centrala Stockholm. Upplands Väsby är en kommun i utveckling. Vi skapar hem för framtiden där du och din familj kan skapa minnen för livet.

Upplands Väsby växer och utvecklas

Området ligger norr om Stockholm och med ett hus i Upplands Väsby kan du enkelt pendla till bland annat Uppsala, Märsta och Stockholm. Kommunen ligger också nära vår största flygplats, Arlanda. Näringslivet blomstrar och många företag väljer att förlägga sin verksamhet i Upplands Väsby, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. I Upplands Väsby centrum hittar du ett stort serviceutbud bland annat genom Centrumgallerians många butiker. Här finns allt från Apotek till Systembolag och modebutiker.

Trots de smidiga kommunikationerna bor du granne med naturen. Ditt hus i Upplands Väsby har nära till stora skogsområden och Mälarens vatten. Populära Kairobadet har sandstrand och badbryggor. Här kan du paddla kanot, ta med familjen eller bara njuta av sommarboken i lugn ensamhet. För dig som tycker om friluftsliv och utflykter är Upplands Väsby en perfekt plats att bo på. Här finns flera vackra vandringsleder, forntida lämningar och flera utställningar och muséer.  På friluftsmuseet Gunnes Gård kan historieintresserade kliva in en svunnen tid med svensk bondehistoria i fokus.

Hus till salu i Upplands Väsby just nu

Hittar du ett hus som passar dig? Tveka inte att höra av dig till oss, eller anmäl ditt intresse direkt här på sidan. Om du vill se alla våra hem i området är det bara att kika på vår sida Nyproduktion Upplands Väsby.