Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-243-D, 5 Rum, 123 m²

Svanenmärkt hem på två rymliga våningsplan

Här kliver du in i en ljus entré och möts av entrévåningens öppna känsla. I vardagsrummet finns trappan som leder upp till övervåningens sovrum, och från det största av dem ser du ut på din uteplats.

Välkommen till ditt smart planerade hem på två våningar. Entrévåningen består till största delen av öppna och sociala ytor som bjuder in till umgänge. Här finns även en klädkammare och tvättmöjligheter i duschrummet intill. Bra förvaring och toppmoderna vitvaror är ett tacksamt inslag i en aktiv vardag. Sovrummen en trappa upp ger egna rum, och allrummet utanför underlättar när några vill kolla på film och några vill se kvällens match på tv.

Entré

I ditt nya hus tar du emot familj och vänner i en öppen och ljus entré. På krokar i entrén kan gästerna hänga av sig jackorna, medan familjens alla ytterkläder ryms i den rymliga klädkammaren.

Vardagsrum och kök

Här kan du duka upp kvällen middag vid matplatsen i köket eller vid vardagsrummets matbord. Den öppna planlösningen gör att du kan vara med i samtalet när du fixar med det sista inför middagen. I köket hjälper vitvarorna till med låg energiåtgång för miljöns och plånbokens bästa.

Uteplats

Dörren mellan vardagsrummet och altanen minskar gränsen mellan inomhus och utomhus. Gräsmattan ger plats för trivsamma odlingar och lek och bus. I förrådet kan sommarmöbler och pulkor turas om att ha sin plats utifrån säsongens behov. Gräsmattan sträcker når över tre av husets sidor och ger gott om gröna ytor på hemmaplan.

Sovrum 1

När du kommer upp till övervåningen finns det största sovrummet rakt fram. Den breda sängen kan få sällskap av en bekväm fåtölj, och i garderobsväggen finns plats för säsongens kläder. Här ser du ut över uteplatsen på baksidan när du drar upp rullgardinen.

Klädkammare och allrum

I klädkammaren på övervåningen finns plats för sådant som inte behövs just nu. En extravägg kan förvandla övervåningens allrum till ett fjärde sovrum.

Sovrum 2 och 3

Trivsamt placerade bredvid varandra finns här de två mindre sovrummen. Rummen har gott om ljusinsläpp och plats för säng och skrivbord vid sidan av mysiga lekhörnor.

Badrum

I badrummet finns badkaret och plats för krämer och tandborstar i den smidiga badrumsförvaringen. Handdukstorken och den vattenburna golvvärmen ger extra komfort.

Tvättrum och gästtoalett

Rummets helkaklade väggar och klinkergolvet delar design med övervåningens badrum. När tvättkorgen är full är det här platsen att gå till. På bänken ovanför tvätt- och torkmaskinerna kan tröjorna vikas i bra arbetshöjd.

Hemfakta

Bostad
Hus-243-D
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
202 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Terrass
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter