Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-242-D, 5 Rum, 123 m²

Plats för familjen med nära till det mesta

När du bor i Mälargränd har du nära till det mesta; skolor, butiker, service, pendelstation och skön natur finns inom ett par kilometers räckhåll. Från stationen når du T-centralen på en halvtimme.

Ditt Svanenmärkta hem består av två smart planerade våningsplan som hålls ihop av en stilrent vit trappa. Övervåningen erbjuder lugn och ro med tre rymliga sovrum, och entrévåningen öppnar upp för umgänge. Här kan familjen umgås oavsett om var och en grejar med sitt eller om det är en gemensam aktivitet som står på schemat. Trädäcket och gräsmattan ger en egen utomhusmiljö på hemmaplan.

Entré

Här kliver du in i en ljus och öppen entré. Gott om förvaring finns till höger i den rymliga klädkammaren. När det är dags för städdag finns utrustningen redo i städskåpet.

Vardagsrum och kök

Familjens kök och vardagsrum möts i en öppen planlösning utan avgränsande väggar. Här får du in ljuset från två håll när du grejar i köket. Matvaror och bunkar slipper trängas och här ryms flera kockar som hjälps åt. Den integrerade diskmaskinen och de andra vitvarorna gör jobbet med låg energiåtgång i ditt stilrent utformade kök. Plats att sitta om umgås finns både i vardagsrummet och vid kökets matplats.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du ut på din nya altan. Här väntar plats för utemöbler och trivsam grönska. Gräsmattan ger utrymme för kullerbyttor och kubb, och även för de gröna fingrarna. Gräsmattan når över tre av husets sidor. Bilen kan få sin plats på gatans parkeringsplats.

Sovrum 1

Det största sovrummet på tretton kvadratmeter ger rum åt den bredare sängen och sängborden där kaffekoppen kan husera under lediga morgnar. Garderobsväggen ger plats åt träningsbyxor och finkläder. Hemmets ekparkett når in i alla sovrum och skapar stilrena ytor där det är enkelt att sätta sin egen prägel.

Klädkammare och allrum

Mittemot badrummet finns övervåningens klädkammare. Den smarta förvaringsinredningen hjälper till med ordning och reda. På övervåningen finns även ett allrum där en till soffhörna kan skapa en mysig plats för spelkvällen.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum väntar vid övervåningens andra sida. Rummen är ljusa och lättmöblerade och passar som barnrum.

Badrum

Övervåningens badrum har helkaklade väggar och ett klinkergolv som delar entrévåningens golvvärme. Efter badet torkar handduken på handdukstorken, och plåster och tandborstar får rum i spegelskåpet och kommoden.

Tvättrum och gästtoalett

Med ett duschrum på entrévåningen behöver du inte oroa dig för köbildning om du vill ta ett lugnt bad i badrummet. Duschrummet har samma stilrena och lättskötta utformning som badrummet, och här finns även tvätt- och torkmaskinerna placerade. Under den praktiska arbetsbänken gör de tvätten ren och torr på energieffektivt manér.

Hemfakta

Bostad
Hus-242-D
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
201 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Terrass
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter