Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-240-D, 5 Rum, 123 m²

Gott om plats i familjevänliga Mälargränd

Din egen gräsmatta följs av ett av kvarterets grönområden och du har en fantasieggande lekplats ett stenkast bort. Här bor du ett smart planerat hem som klarar Svanenmärkningens tuffa krav.

Hemmets sociala entrévåning har köket trivsamt placerat i mitten. Här blir maten och matlagningen en del av umgänget och du få in ljuset från två håll när du grejar i köket. Plats att sitta ner och umgås med familj och vänner finns både vid kökets matplats och i vardagsrummet. Hemmets vackra ekparkett ger en bra grund för olika möbleringar och den vattenburna golvvärmen är ett välkommet inslag.

Entré

När du kliver in i ditt nya hem möts du av en ljus entré. Under fötterna finns klinkergolv som är varmt av entréplanets golvvärme. Rakt fram och till vänster väntar vardagsrum och kök, och till höger finns en av de två klädkamrarna med smart förvaringsinredning. Här finns rum för allt från ytterkläder till picknickkorgar och ryggsäckar.

Vardagsrum och kök

I köket har du ljusinsläpp från två håll när du ordnar med middagsbestyren. Matplatsens fönster vetter mot entrésidan, och vardagsrummet är vänt mot baksidans uteplats. Det stilrent utformade köket är utrustat med vitvaror som gör jobbet med låg energiåtgång för miljöns och ekonomins bästa. Vardagsrummet ger utrymme för avslappnad vila eller stora firanden.

Sovrum 1

På övervåningen finns familjens tre sovrum. Det största ligger lite avskilt med fönster mot uteplatsen. Garderobsväggen hjälper vänligt till med klädförvaringen, och på ekparketten finns rum för möblemang med den breda sängen och dubbla sängbord.

Sovrum 2 och 3

Vid andra kortsidan är de två mindre sovrummen placerade. Ekparkett, ljust målade väggar och fönster ut mot gatan skapar en bra grund för trivsamma barnrum. Här kan sängen få sällskap av ett skrivbord och diverse gosedjur och tågbanor.

Klädkammare och allrum

Klädkammaren vid entrén har sällskap av övervåningens klädkammare. Här finns mer gemensam förvaring för familjen. Allrummet kan inredas med soffhörna, eller mer förvaringsmöbler. Om så önskas kan utrymmet bli ett fjärde sovrum.

Badrum

När du vill koppla av med ett bad är övervåningens badrum platsen för dig. Efteråt sätter du fötterna på klinkergolv med golvvärme och handduken torkar snabbt på handdukstorken. Spegelskåpet hyllor och kommoden ger smart badrumsförvaring.

Tvättrum och gästtoalett

Med dörr mot hallen finns rummet där tvättbestyren sköts. Tvättmaskin och torktumlare ligger placerade under en arbetsbänk med rostfri ho där ömtåliga plagg kan få sin specialbehandling. Här finns även tvättställ, toalett och duschhörna, och rummet delar badrummets design med ljust helkaklade väggar och klinkergolv.

Uteplats

Med en egen gräsmatta är det alltid nära till frisk luft och utomhuslek. För mer lekutrymme finns kvarterets lekplatser på tryggt avstånd. Altanen når du från vardagsrummet och här finns rum för matplats och bekväma vilstolar vid sidan av trivsam växtlighet. Förvaringen inomhus kompletteras med ett fristående förråd på uteplatsen.

Hemfakta

Bostad
Hus-240-D
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
219 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Terrass
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter