Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-239-D, 5 Rum, 123 m²

Småstadsidyll nära storstadspulsen

Här bor du i ett familjevänligt kvarter med matbutik, skolor och natur i närområdet. I Upplands Väsby centrum finns service och butiker, och när du vill bredda utbudet är Stockholm inte långt bort.

I Mälargränd kan du leva småstadslivet samtidigt som du jobbar inne i Stockholm eller Uppsala. Under lediga dagar finns mycket att uppräcka i den omkringliggande naturen. På hemmaplan har du en härlig gräsmatta som når runt tre av husets sidor. Det fristående förrådet bidrar med praktisk förvaring, och inne i ditt nya hus finns rymliga ytor och smarta lösningar för familjen.

Entré

Här tar du emot familj och vänner i en öppen och ljus entré. På krokar i entrén kan gästerna hänga av sig jackorna, medan familjens alla ytterkläder gömmer sig i den rymliga klädkammaren till höger.

Vardagsrum och kök

Här kan du duka upp kvällen middag vid matplatsen i köket eller vid vardagsrummets matbord. Den öppna planlösningen gör att du kan vara med i samtalet när du ordnar det sista i köket. På den energieffektiva hällen kokar vattnet upp på nolltid, och med ugnen i bra arbetshöjd behöver du inte böja dig ner när du tar ut plåtar och gratänger.

Uteplats

Under sommarhalvåret blir uteplatsens trädäck platsen att duka upp middagen på. Dörren mellan vardagsrummet och trädäcket luckrar upp gränsen mellan inomhus och utomhus och ger en direkt närhet till den friska luften. Gräsmattan ger plats för en liten köksträdgård och lek och bus. I förrådet kan sommarmöbler och pulkor turas om att ha sin plats utifrån säsongens behov.

Sovrum 1

Efter en lång dag är det här platsen att längta till. När du kommer upp till övervåningen finns det största sovrummet rakt fram och här finns plats för rogivande inredning. Den breda sängen kan få sällskap av en läsfåtölj, och i garderobsväggen ryms säsongens kläder. Nedanför fönstret breder den egna uteplatsen ut sig.

Klädkammare och allrum

I klädkammaren mittemot badrummet finns utmärkt plats för sådant som inte behöver ligga framme och för skrymmande lådor. Om så behövs kan en extravägg förvandla övervåningens allrum till ett fjärde sovrum eller arbetsrum.

Sovrum 2 och 3

Trivsamt placerade bredvid varandra finns de två mindre sovrummen. Från fönstren går det att spana ner över vad som är på gång på entrésidans gata. Rummen har plats för säng och skrivbord där skrivböcker och kritor kan husera.

Badrum

I badrummet finns badkar och plats för medicinlådan och tandborstar i spegelskåp och tvättställets kommod. Handdukstorken och den vattenburna golvvärmen är välkomna detaljer.

Tvättrum och gästtoalett

På entrévåningen väntar rummet som blir både gästtoalett, tvättstuga och duschrum. De helkaklade väggarna och klinkergolvet delar design med badrummet en trappa upp. På bänken ovanför tvätt- och torkmaskinerna kan strumporna paras ihop i ergonomisk höjd.

Hemfakta

Bostad
Hus-239-D
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
221 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Terrass
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter