Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-237-D, 5 Rum, 123 m²

Välkomnande hall med egen klädkammare

När du kliver in i din nya entré ser du rakt fram till din nya uteplats. Åt vänster har du öppningen till köket, och till höger finns dörren till klädkammaren som ger ett helt rum åt hallförvaringen.

Smart planerade ytor och gott om förvaring präglar ditt nya hem. Den vackra ekparketten, de medvetna materialen och ljust målade väggar skapar ett hållbart och stilrent hem att trivas i. Ditt hem är framtaget med miljöns bästa i åtanke och är därför försett med en Svanenmärkning. Entrévåningens sociala ytor bryts av med egna sovrum en trappa upp.

Entré

Hemmets entré öppnar upp mot köket och vardagsrummet. Entréplanets golvvärme ger klinkerplattorna en välkomnande värme, och du har plats för praktiskt och trivsam hallmöblering. Till höger finns en klädkammare där smart förvaringsinredning hjälper till med att hålla ytterkläder, städattiraljer och annat på plats.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet ligger vänt mot din nya uteplats. Här är rummet där familjen kan umgås, vila och fira. Ekparketten ger en bra grund för olika sorters möbleringar och för den personliga smaken. Det välplanerade köket underlättar vardagens matbestyr med bra förvaring, snyggt integrerad diskmaskin och ugn och mikrovågsugn i bra arbetshöjd.

Uteplats

På framsidans gräsplättar passar de välkomnande rabatterna fint. På baksidan finns uteplatsen där det möbleringsvänliga trädäcket följs av gräsmattan. Det är enkelt att flytta ut både måltider och lekstunder. På uteplatsen finns ett fristående förråd där du kan stuffa undan sommarmöblerna framåt hösten. Bilen får sin plats på den gemensamma parkeringsplatsen intill.

Sovrum 1

När du kommer upp för trappan till övervåningen väntar hemmets största sovrum rakt fram. Du har utsikt mot uteplatsen och en garderobsvägg där du har en bra överblick över kläderna när du ska välja outfit.

Sovrum 2 och 3

Vid övervåningens andra kortända finns de två andra sovrummen. Här finns nio lättmöblerade kvadratmeter i varje rum att fylla med säng, byrå och diverse grejer. Rummen passar fint som barnrum, men de ljusa väggarna och ekparketten ger en bra grund även för arbetsrum eller gästrum.

Klädkammare och allrum

På övervåningen finns en separat klädkammare där allt från urvuxna kläder till förra säsongens pynt kan få sin plats. Allrummet binder ihop övervåningen och ger plats för en till soffgrupp – perfekt när alla inte kan samsas om vilken film ni vill se. Rummet kan även byggas om till ett fjärde sovrum.

Badrum

Badkar, handdukstork och förvaring i spegelskåp och kommod ger familjen ett trivsamt badrum i nära anslutning till övervåningens sovrum. Klinkergolvet med golvvärme är skönt att kliva på efter badet, och de ljusa helakaklade väggarna ger ett stilrent intryck.

Tvättrum och gästtoalett

Familjens tvätt sköts i det kombinerade tvätt- och duschrummet på entréplan. Här väntar tvättmaskin och torktumlare när tvättkorgen är full. Maskinerna är energieffektiva precis som kökets vitvaror. Arbetsbänken och den rostfria hon ger en välutrustad tvättavdelning. Rummet delar badrummets stilrena utformning, och här finns en praktisk duschhörna som minskar körisken när många ska iväg samtidigt.

Hemfakta

Bostad
Hus-237-D
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
260 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Terrass
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter