Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-223-E, 4 Rum, 92 m²

Trivsamt gavelläge i Mälargränd

I ditt nya kvarter ger lekplatser och gemensamma ytor stora områden att leka på och avslappnade mötesplatser för grannarna. På hemmaplan finns den egna uteplatsens med gräsmatta utanför dörren.

Ditt nya radhus består att två smart planerade våningsplan. Här bor du längst ut på din räcka med radhus och du får därför en extra bit gräsmatta längst ena långsidan. Extragräset blir en bra löpbana för korta ben med mycket spring, och du kan gå direkt till baksidans uteplats från entrésidan utan att gå inomhusvägen. Västerläget ger skön kvällssol på uteplatsen och ett vackert ljusinsläpp till vardagsrummet.

Entré

Här kliver du in på ett vackert klinkergolv som är skönt varm för utomhusfötter. Hemmets vattenburna golvvärme når över hela entréplanet och till övervåningens badrum. Till höger finns smart förvaring med skjutdörrar, och till vänster ligger köket där du smidigt ställer ner matkassarna.

Vardagsrum och kök

I det stilrena och rymliga köket kan den matlagningsglada få utrymme för sin kreativitet. Bänkarna ger gott om plats för grytor och skärbrädor. Vitvarorna är energieffektiva och du har praktisk förvaring i luckor och skåp. Kökets matplats kompletteras med det generösa vardagsrummet som också har plats för en matmöbel.

Gästtoalett och badrum

I badrummet på övervåningen kan du koppla av med ett långt bad, och tack vare gästtoaletten med dusch i entrén behöver du inte oroa dig för eventuell köbildning. Båda rummen har stilrent ljust kakel från klinkergolvet upp till taket.

Sovrum 1

En trappa upp finns ditt sovrum som utgör ena sidan av övervåningen. Här väntar plats för den stora sängen och annan rogivande inredning. Längst ena väggen finns en skjutdörrsgarderob som ger plats för pryttlar och kläder utan skrymmande dörrar.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen som är belägna på den andra sidan av övervåningen fungerar perfekt som barnrum, gästrum eller hemmakontor. Rummen har fönster ut mot gatan och var sin hörngarderob för bra förvaring.

Tvättstuga

Din nya tvättstuga hjälper dig att hålla kläder och lakan i toppform på energieffektivt vis. De ömtåliga plaggen kan du tvätta i den rostfria hon, och du har sällskap av bra arbetsytor och gott om förvaring.

Utemiljö

Din nya uteplats ligger i anslutning till vardagsrummet. Här har du ett möbleringsvänligt trädäck och en egen gräsmatta i härligt västerläge. Du har även ett förråd där sommarmöblerna kan husera under de kyligare månaderna. Gavelläget ger en extra gräsyta och bilen kan du parkera på den närliggande parkeringen.

Hemfakta

Bostad
Hus-223-E
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
158 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Terrass
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter