Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-219-E, 4 Rum, 92 m²

Ytsmart radhus med plats för familjen

Garderober på båda våningarna, smarta luckor och lådor och ett förråd på baksidan – här finns gott om förvaring. Med bra plats för kläder och grejer skapas ett ljust och luftigt hem att trivas i.

Välkommen till naturnära Mälargränd tre mil från Stockholms storstadsliv. Här bor du i ett smart planerat radhus som breder ut sig på två våningsplan. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme, oavsett om det är hemmets ekparkett, eller hallens och våtutrymmenas klinkerplattor du känner under fötterna. Golvvärmen dyker även upp i övervåningens badrum. Gott om ljusinsläpp, stilren design i kök och badrum och ljusa målade väggar skapar ett hem att sätta din egen prägel på.

Entré

I entrén finns plats för jackorna att prydligt hänga på rad längst den vänstra väggen. För trötta ben kan en praktisk förvaringsbänk vara en välkommen detalj. Fotbollar, cykelhjälmar och ryggsäckar får vid sidan av alla ytterkläder plats i den rymliga skjutdörrsgarderoben. Här hittar du även familjens städskåp för storstädningen.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet bjuder på öppna och lättmöblerade ytor för familjens umgänge. En vacker ekparkett breder ut sig i hela hemmet och bidrar till en stilren känsla. Här dukar du upp till släktkalaset med uteplatsen som bakgrund. I det klimatsmarta köket förbereder du festmiddagar och frukostar i hast. Med kyl och frys i fullhöjd behöver maten inte tryckas ihop för att få plats, utan här har du god överblick över vad som finns tillgängligt. Efter middagen hjälper den snyggt undangömda diskmaskinen till med efterarbetet.

Gästtoalett och badrum

Badrummet på övervåningen och gästtoaletten med dusch vid entrén är stilrena och lättskötta med helkaklade väggar och klinkergolv. Här kan du välja om du vill ta ett avkopplande bad eller en snabbare dusch. I spegelskåpen finns plats för tandborstar, plåster och annat viktigt.

Sovrum 1

Ditt sovrum ligger lite avskilt direkt till vänster på övervåningen. Här har du fjorton kvadratmeter för återhämtning och vila. Med en rymlig skjutdörrsgarderob finns plats för ordning och reda på alla kläderna. Invid övervåningens trappavsats finns även ett linneskåp som ger mer förvaring.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen finns även de två mindre sovrummen som passar utmärkt som barnkammare. Här finns plats för möblering både för vila och lek. Från fönstren kan man spana ner på gatan utanför och se om grannbarnen är ute och leker.

Tvättstuga

Din energieffektiva tvättmaskin och torktumlare står i din tjänst när det är dags att tvätta. På den ovanliggande bänken sorterar du smidigt den rena tvätten i skön arbetshöjd.

Utemiljö

På baksidan har du en uteplats med trädäck och gräsmatta som du når via dörren i vardagsrummet. Här finns plats för utomhusarbete, lata stunder och lek och bus i skönt västerläge. I förrådet på trädgården ryms sommarmöblemanget när hösten kommer krypande. På framsidan finns en liten gräsplätt där en välkomnande rabatt kan få sin plats, och bilen kan du parkera på den närliggande parkeringsplatsen.

Hemfakta

Bostad
Hus-219-E
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
138 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Terrass
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området