Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-218-E, 4 Rum, 92 m²

Praktiskt radhus i familjevänligt kvarter

I ditt nya hem finns plats för familjen att umgås både inomhus och utomhus. Entrévåningens sociala planlösning kompletteras med en egen uteplats där altanen och gräsmattan är vända åt väster.

Från entrén kliver du vidare in i köket där det stora matbordet har sin plats. Vidare in i hemmet väntar vardagsrummets trivsamma yta med avskild utsikt mot uteplatsen. Mittemot trappan finns tvättstugan som underlättar i en aktiv vardag när tvättkorgen tycks växa av sig själv. En våning upp väntar tre sovrum. Från våningens fönster kan du blicka ut mot ditt trivsamma kvarter med lugna gator och lekplatser.

Entré

Det uppvärmda klinkergolvet ger ett varmt välkomnande för frusna fötter. Den vattenburna golvvärmen återfinns på hela entréplanet och i familjens badrum en trappa upp. I entrén finns förvaringsutrymme i den smidiga skjutdörrsgarderoben.

Vardagsrum och kök

I ditt nya radhus består entréplanet till större delen av de sociala ytorna för matlagning, umgänge, avkoppling och lek. I köket lagas maten på klimatsmart vis med energisnåla vitvaror. De generösa bänkytorna ger plats åt flera kockar när matlagning står på schemat, och luckor och skåp har rymlig plats för bunkar och kastruller.

Gästtoalett och badrum

Badrummet och gästtoaletten har en stilren och harmonisk känsla med ljust kaklade väggar och klinkergolv. Gästtoaletten har en smidig duschhörna, och i båda rummen torkar handduken snabbt på handdukstorkarna.

Sovrum 1

När du vill varva ner och dra dig undan från de sociala ytorna väntar övervåningens sovrum. Det största mäter fjorton kvadratmeter och har en smidig skjutdörrsgarderob där strumpor och festkläder kan husera.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger på övervåningens andra sida och ger plats för möblering utifrån önskemål och behov. Rummen ligger trivsamt vägg i vägg och med badrummet på bekvämt avstånd.

Tvättstuga

Din tvättstuga på entréplan är försedd med energieffektiva tvätt- och torkmaskiner. Ovanpå vilar en praktisk arbetsbänk med rostfri ho, och du har trivsam golvvärme som sällskap när du ordnar med tvättbestyren.

Utemiljö

På uteplatsens trädäck kan du duka upp till sommarmiddag i kvällssolen, eller koppla av i den bekväma vilstolen medan pastan kokar färdigt. Gräsmattan ger plats för kullerbyttor och krocket, och framsidans gräsmatta ger plats för en välkomnande rabatt. I trädgårdens fristående förråd finns rum för utemöblerna när hösten kommer krypande.

Hemfakta

Bostad
Hus-218-E
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
136 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Terrass
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter