Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-217-E, 4 Rum, 92 m²

En egen trädgård med kvällssol

I ditt nya radhus får du sällskap av solen när du dukar upp kvällens middag på uteplatsens trädäck tack vare det sköna västerläget. Inomhus finns smarta lösningar och stilrena material.

I Mälargränd bor familjen i ett Svanenmärkt hem på två våningsplan. Ditt nya kvarter byggs upp med gröna områden och lekplatser som blandar upp bebyggelsen. Hemma har du en egen uteplats med gräsmatta och trädäck i skönt västerläge. När det är dags för utflykter och äventyr bortanför den egna uteplatsen och kvarterets gator väntar den närliggande naturen. På sommaren ger de närliggande sjöarna badplatser och fiskevatten, och på vintern förvandlas de till skridskobanor.

Entré

Här tar du emot vänner och familj på ett uppvärmt klinkergolv i entrén. Den vattenburna golvvärmen går över hela entréplanet och dyker även upp i badrummet en trappa upp. I skjutdörrsgarderoben finns plats för ytterkläder och städutrustning.

Vardagsrum och kök

Välplanerade helgmiddagar och snabba mellanmål – här får alla veckans matlagningsstunder plats. Luckor och bänkytor är smakfullt utformade och ger en stilren köksmiljö. Matplatsen i köket kompletteras med middagsmöbeln i vardagsrummet. Här kan du även kura i soffan eller koppla av med tidningen i favoritfåtöljen.

Gästtoalett och badrum

Här kan du välja mellan ett avkopplande bad vid dagens slut och en snabb dusch efter träningspasset. Med ett badrum och en gästtoalett med dusch finns möjlighet för båda. Rummen har lättskött och stilren design och bra förvaring i kommoder och spegelskåp.

Sovrum 1

En trappa upp finns ditt nya sovrum där hemmets vackra ekparkett skapar en behaglig känsla. När du drar upp rullgardinen ser du ut över din egna uteplats. Här får möbleringen med säng och sängbord sällskap av den rymliga garderobsväggen som hjälper till med förvaringen.

Sovrum 2 och 3

De två andra sovrummen ligger längst övervåningens andra sida. Här finns plats för säng och skrivbord, och i den smidiga hörngarderoben ryms strumpor, tröjor, gosedjur och annat viktigt.

Tvättstuga

En egen tvättstuga underlättar arbetet med att hålla ordning på familjens tvätt. Tvätt- och torkmaskinerna är smart placerade under en arbetsbänk i ergonomisk vikhöjd. Alla dina nya vitvaror är energieffektiva för miljöns och plånbokens bästa.

Utemiljö

Från vardagsrummet når du baksidans uteplats som vetter mot väster. Altanen följs av en gräsmatta och här finns rum för umgänge, lek, avkoppling och trädgårdspyssel. I förrådet kan du stuffa undan pryttlar och möbler. På hemmets framsida finns en liten välkomnande gräsplätt.

Hemfakta

Bostad
Hus-217-E
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
171 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Terrass
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter