Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-207-E, 4 Rum, 92 m²

Två våningar i barnvänligt kvarter

En entrévåning som fortsätter ut mot en uteplats med altan och gräsmatta och en övervåning med egna sovrum – här har du ett smart planerat radhus på två våningar.

Här bor du i ett trivsamt kvarter där lekplatser och grönområden blandar upp bebyggelsen. Du har bra förbindelser till Stockholm och Uppsala, skolor på promenadavstånd och en härlig natur att njuta av under lediga dagar. För utomhuslek eller vila med frisk luft finns den egna uteplatsen, och inne har du smart förvaring och energieffektiva vitvaror som underlättar vardagens bestyr.

Entré

Här kliver du in på ett klinkergolv som ger en behaglig värme tack vare entréplanets vattenburna golvvärme. Ytterkläder och picknickfilten får sin boning i skjutdörrsgarderoben. Du har gästtoaletten på ett bekvämt avstånd, och köket direkt till vänster.

Kök och vardagsrum

Kökets matplats ger en trivsam miljö för gemensamma måltider. Välplanerade middagar och kreativa kylskåpsrensningar ordnas på energieffektivt vis med dina nya vitvaror. Köksbänken ger plats åt flera kockar när ni är fler som vill hjälpas åt. I vardagsrummet kan du duka upp till kalas eller koppla av i soffan. Här finns plats för sällskaplig möblering och för den bekväma läsfåtöljen.

Sovrum 1

En trappa upp väntar hemmets största sovrum till vänster. Ytan rymmer gott och väl den breda sängen och sängbord i par. På fönsterbänken kan den trivsamma växten och andra prydligheter husera. Utanför fönstret ser du den egna uteplatsen.

Sovrum 2 och 3

Övervåningens andra sida består av två ytterligare sovrum. Identisk utformning med nio kvadratmeter, hörngarderob och fönster mot gatan ger två likvärdiga och trivsamma sovrum som passar fint som barnrum.

Badrum och gästtoalett

Badrummet är placerat på bekvämt avstånd till hemmets sovrum. Spegelskåpet ger rum åt tandborstar, och på handdukstorken torkar handduken snabbt efter badet. Golvvärmen är en välkommen detalj. En trappa ner finns gästtoaletten med hörndusch.

Tvättstuga

En egen tvättstuga underlättar tvättbestyren. De energieffektiva maskinerna är smart placerade under en bänk i ergonomisk höjd.

Utemiljö

Från vardagsrummet kliver du ut på ditt nya trädäck. Här finns plats för utomhusmöblemanget och trivsam växtlighet. Gräsmattan ger utrymme för kullerbyttor och lek, vid sidan av rabatter för de gröna fingrarna. Även på framsidan finns en liten gräsplätt och plats för bilen på bekvämt avstånd. Baksidans förråd ger plats för lådor och möbler.

Hemfakta

Bostad
Hus-207-E
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
150 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Terrass
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter