Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Till Salu

Mälargränd - Äganderätter

1 planerad visning
Äganderätter i Mälargränd

1 planerad visning

Läs mer

Familjevänligt kedjehus från 4 995 000 kronor

Välkommen hem till Mälargränd och 121 kvadrat kedjehus i två plan med egen carport. Här bor du i ett familjevänligt och grönskande grannskap två kilometer från Mälaren och 30 minuter från Stockholm.

Våra hus i Mälargränd är Svanenmärkta med stor altan och gräsmatta på baksidan. Med en ljus entrévåning finns stora ytor att umgås med familj och vänner. På övre plan ligger de tre sovrummen och ett allrum som går att göra om till ett extra sovrum om du skulle ha behov. En asfalterad carport framför huset gör det lätt att parkera bilen. Husen säljs som äganderätter där du själv står som ägare av bostaden och marken som den står på. Se vår nya prislista för äganderätterna.

Hemfakta

Bostadstyp
Fristående hus Kedjehus
Antal rum
5
Antal bostäder
13 st
Pris
4 995 000 - 5 250 000 kr
Storlek
121 m²

Kontakt

Katrine  Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

+46739714114

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkning
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande information Helt kostnadsfritt

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

globalassets/images/3/2/0/Malargrand_uteplats.jpg

Vill du se resten av husen i Mälargränd?

Vi har också hus med bostadsrätt i området. Det är dessa hus som är gråa i bostadsväljaren.

Läs mer

Fakta om närområdet

29 min
till T-centralen
2,5 km
till Kairobadet
20 min
till Arlanda
2 km
till Upplands Väsby centrum