Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rejäl uteplats med gavelläge och kvällssol

Välplanerat hem med fokus på sociala ytor. Från din generösa uteplats kan du njuta av grillkvällar i kvällssolen samtidigt som du har uppsyn över barnen i den gemensamma lekparken.

I ditt nya hem finns en praktisk groventré direkt från gatan och en rymlig hall med gott om plats för ytterkläderna. Bjud över vännerna på en grillkväll och njut av kvällssolen samtidigt som ni har uppsyn över barnen i lekparken. Här finns gott om öppna ytor och en härlig gräsmatta med plats för både kullerbyttor och studsmatta.

Entré och hall

Ta emot gäster och familj i din nya entré med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Här väntar ordentliga utrymmen för avhängning och vidare in i hallen möts du av generösa ljusinsläpp från vardagsrummet.

Kök och vardagsrum

Ditt nya Marbodalkök är utrustat med energismarta vitvaror. Vidare in genom den öppna planlösningen väntar familjens matplats med gott om plats för långbord på de stora familjeträffarna. Öppet och ljust vardagsrum där du kan slå dig ned i soffan utan att behöva se disken ute i köket.

Sovrum 1

Det generösa sovrummet på övervåningen med plats för dubbelsäng har fönster som vetter ut mot baksidan och din nya uteplats. I den praktiska garderobsväggen kan du enkelt få ordning på alla dina pumps och organisera dina kostymer, här finns ordentligt med utrymme för förvaring.

Sovrum 2 och 3

På den ljusa ekparketten i sovrummen finns gott om plats för ambitiösa legobyggen och möblering. Här väntar ljusinsläpp från fönster som vetter ut mot baksidan respektive framsidan av hemmet och det är nära till både badrummet och klädkammaren på övervåningen.

Klädkammare

Ställ undan hockeyrören och organisera barnens vinterkläder, på övervåningen ligger familjens gemensamma klädkammare med gott om plats för förvaring och avhängning. Modernt inredd med smarta förvaringslösningar från Elfa.

Allrum

Stort allrum med ljusinsläpp från fönster som vetter mot entrésidan. Här finns gott om plats för möblering och mysiga kvällar med familj och vänner. Vid behov går allrummet att göra om till ett extra sovrum.

Gästtoalett

På entréplanet ligger den helkaklade gästtoaletten med vattenburen golvvärme och ljusinsläpp från fönster som vetter mot ena långisdan av hemmet. Här står familjens duschhörna följt av handfat, spegelskåp och toalett.

Badrum

Trappan upp mot övervåningen leder dig till familjens härliga badrum. Modernt och stilrent inrett med mörkgrått klinkergolv med golvvärme som möts av ljusa kakelväggar med spotlights i tak. Utöver badkar finns här även kommod med tvättställ, toalett, spegelskåp samt handdukstork.

Tvättstuga

Med separat groventré direkt från gatan kommer du smidigt in i hemmets tvättstuga. Här väntar din miljösmarta tvättmaskin och torktumlare under en väl tilltagen arbetsbänk med tvättho. Från tvättstugan kommer du vidare in i köket, perfekt när du ska bära tunga matkassar från bilen.

Uteplats

En härlig gräsmatta breder ut sig framför din nya altan. På familjens uteplats med gavelläge kan du njuta av kvällssolen samtidigt som du har koll på barnen i lekparken. Här finns ordentliga utrymmen för både utemöbler och studsmatta och många sena grillkvällar att se fram emot.

Parkering och förvaring

Hemmets carport är sammankopplad med hemmet och har ett förråd i bakkant. Här kan du hänga upp trädgårdsverktygen, slänga in fotbollen och gömma undan utemöblerna så fort snön börjar falla. Du når förrådet smidigt via dörr från altanen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.