Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Lekfull uteplats med kvällssol

Ert nya hem har rymliga allrum och vardagsrum samt stora sovrum varav ett med egen klädkammare. Här kan du njuta av kvällssolen på altanen samtidigt som du har uppsyn över barnen i lekparken.

Entré och hall

I ditt nya hem möts du av ett helt entréplan med vattenburen golvvärme. Förbi klinkergolvet i entrén och vidare in i hallen väntar gott om utrymme för ytterkläderna samt ljusinsläpp från vardagsrummets många fönster.

Kök och vardagsrum

Rymligt kök och matbord med sittplats för många. Ditt nya Marbodalkök är utrustat med energismarta vitvaror och leder dig vidare ut i vardagsrummet. Här finns gott om öppna ytor för familjen och plats för långbord på de stora familjeträffarna. Via altandörren i vardagsrummet kommer du direkt ut på hemmets uteplats.

Sovrum 1

Det generösa sovrummet med egen klädkammare och plats för dubbelsäng ligger avskilt på övervåningen. Tack vare två stora fönster som vetter mot uteplatsen blir ditt nya sovrum en ljus och öppen plats för dig att koppla av på.

Sovrum 2 och 3

Två sovrum i andra änden av övervåningen med fönster som vetter mot entrésidan. Välplanerade rum med gott om plats för möblering som gör detta till bra rum att växa i. Härifrån är det nära till båda badrummet och klädkammaren på övervåningen.

Klädkammare

På övervåningen ligger inte bara en utan två klädkammare. Den ena placerad i ett av sovrummen medan den andra ligger i anslutning till allrummet. Rummen har praktiska förvaringslösningar från Elfa och här finns rum för både fotbollsskor och maskeraddräkter.

Allrum

Allrummet på övervåningen, en perfekt plats för spel- och filmkvällar med familj och vänner. Här finns gott om utrymme för möblering samt fönster som vetter mot uteplatsen. Vid behov går allrummet att göra om till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett och badrum

Stilrena rum med mörkgrått klinkergolv med golvvärme som möts av ljusa kaklade väggar. I hemmets gästtoalett med duschhörna finns ljusinsläpp från fönster som vetter mot ena långsidan. En trappa upp väntar hemmets badrum med spotlights i tak. Utöver det härliga badkaret finns här även en extra toalett, handfat, spegelskåp samt handdukstork.

Tvättstuga

Välplanerad tvättstuga med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Under en väl tilltagen arbetsbänk står familjens miljösmarta tvättmaskin och torktumlare. Via den separata groventrén kommer man smidigt in och ut till hemmets carport.

Uteplats

På din nya uteplats väntar många härliga grillkvällar i kvällssolen. Bakom ligusterhäcken på tomtens härliga gräsmatta går en gångväg som leder till den gemensamma lekparken. Här kan du njuta av lugnet på altanen samtidigt som du har uppsyn över barnen i lekparken.

Parkering och förvaring

Hemmets carport är praktiskt placerad längs ena långsidan av huset. I framkant når du den separata groventrén och kommer vidare in i hallen. I bakkant finns ett tillbyggt förråd som nås via dörr från altanen. Ett perfekt utrymme för förvaring av både badmintonnät och utemöbler.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.