Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-60-A, 5 Rum, 121 m²

Beskrivning

Hemmet med det perfekta läget

Uteplats med gavelläge nära den gemensamma lekparken samt rymliga allrum med generösa ljusinsläpp. Här finns alla förutsättningar för att skapa ett trivsamt hem för dig och din familj.

Öppen planlösning mellan det miljösmarta köket och vardagsrummet. Här finns gott om plats för långbord på de stora familjeträffarna samt generösa ljusinsläpp från fönster som vetter ut mot uteplatsen. Från tomtens härliga gräsmatta har du nära till gemensamhetslokalen och en av områdets lekparker, här finns alltid något roligt att hitta på.

Entré och hall

Rymlig entré med vattenburen golvvärme som sträcker sig längs hela bottenvåningen. Här väntar ordentligt med plats för ytterkläderna samt generösa ljusinsläpp från vardagsrummet.

Kök och vardagsrum

Rymligt kök med miljösmarta vitvaror. Vidare in genom den öppna planlösningen når du hemmets matplats och vardagsrum. Här är det fritt fram för långbord på de stora familjeträffarna. Efter middagen rör ni er vidare in i det generösa vardagsrummet som lyses upp av fönster och altandörr som vetter ut mot hemmets uteplats.

Sovrum 1

På övervåningen ligger det generösa sovrummet med garderobsvägg och gott om plats för dubbelsäng. Här kan du i lugn och ro få ordning på alla dina skor, färgkoda skjortorna och hänga klänningarna på rad. Utöver garderobsväggen väntar här härliga ljusinsläpp från fönster som vetter ut mot hemmets uteplats.

Sovrum 2 och 3

På sovrummens ljusa ekparkett väntar storartade legobyggen, tågräls som sträcker sig ut mot allrummet och gott om plats för möblering. Sovrummen har fönster som vetter mot baksidan respektive framsidan av hemmet och är placerade i varsin ände av övervåningen.

Klädkammare

Få ordning på barnens fotbollsskor och vinterjackor. Familjens klädkammare med smarta förvaringslösningar från Elfa ligger i anslutning till sovrummen på övervåningen och har gott om rum för förvaring och avhängning.

Allrum

Ännu en plats att umgås på med vänner och familj. Allrummet på övervåningen är en mysig plats för spel- och filmkvällar och har fönster som vetter ut mot entrésidan. Vid behov går allrummet att göra om till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett och badrum

Stilrena rum med golvvärme under det mörkgråa klinkergolvet. På väggarna klättrar ett ljust kakel som möts av fönster som vetter ut mot långsidan av huset. I gästtoaletten bredvid entrén står familjens duschhörna. En trappa upp väntar det härliga badkaret följt av handfat, en extra toalett, spegelskåp, handdukstork samt spotlights i taket.

Tvättstuga

En miljösmart tvättmaskin och torktumlare väntar dig i din nya tvättstuga. Praktiskt placerade under en väl tilltagen arbetsbänk med rostfri ho. Via den separata groventrén på gatan kommer du direkt in i tvättstugan och vidare in i köket, inga fler omvägar med tunga matkassar i händerna.

Tomt och uteplats

Njut av kvällssolen på din nya uteplats med gavelläge. Framför den möblerbara altanen sträcker sig en härlig gräsmatta som gränsar till gångvägen mot gemensamhetslokalen och en av områdets lekparker.

Parkering och förvaring

Välplanerad carport som ligger sammankopplad med ena långsidan av hemmet. I bakkant finns ett stort förråd som nås via dörr från altanen. Här finns plats för både badmintonnätet och trädgårdsspaden.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.