Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Uteplats nära gemensamma mötespunkterna

Ljust och öppet hem med härliga ytor för familjen att umgås på. Från din nya altan har du uppsyn över lekparken och en kort promenad från ytterdörren breder sig den vackra Mälaren ut.

Ditt stora sovrum ligger avskilt på övervåningen och har en egen klädkammare. Hemmets allrum och vardagsrum ger familjen generösa ytor att umgås på, och från vardagsrummet kliver du rakt ut på din nya altan där du kan njuta av solen samtidigt som du håller koll på barnen i lekparken.

Entré och hall

Inbjudande entré med golvvärme och ljusinsläpp från vardagsrummet. Vidare in i hallen finns ordentligt med utrymme för ytterkläderna och du har nära till både gästtoaletten och hemmets tvättstuga.

Kök och vardagsrum

Stor matplats och ett rymligt kök utrustat med energismarta vitvaror. Vidare in i vardagsrummet finns ordentligt med utrymme för långbord och sociala ytor för familjen att umgås på. Här väntar ljusinsläpp från fönster och altandörr som vetter mot uteplatsen samt en vitmålad furutrappa som sträcker sig upp mot övervåningen.

Sovrum 1

Avskilt på övervåningen ligger ditt nya sovrum. Här har du en egen klädkammare samt gott om plats för dubbelsäng. Tack vare generösa ljusinsläpp från två stora fönster mot uteplatsen blir ditt nya sovrum en ljus och öppen plats.

Sovrum 2

I andra änden av allrummet ligger ytterligare två sovrum. Generösa rum med gott om plats för bland annat skrivbord och sängbord. Från fönster som vetter mot entrésidan håller man enkelt koll på när kompisen i dörren bredvid är ute med cykeln.

Klädkammare

På övervåningen ligger inte bara en utan två klädkammare. Den ena placerad i ett av sovrummen och den andra i anslutning till allrummet. Med smarta förvaringslösningar från Elfa finns här gott om plats för förvaring och avhängning.

Allrum

Bjud över vännerna på en pokerkväll eller njut av en filmkväll med familjen. Allrummet på övervåningen har gott om plats för möblering och erbjuder ännu ett rum för familjen att umgås i. Med fönster som vetter mot hemmets baksida går det även att göra om allrummet till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett och badrum

Stilrena och välplanerade rum med mörkgrått klinkergolv med golvvärme som möts av ljusa kaklade väggar. Vid entrén ligger gästtoaletten med duschhörna. En trappa upp väntar det stilrena badrummet med badkar, toalett, handfat, spegelskåp och handdukstork.

Tvättstuga

Din nya tvättstuga har en separat groventré som leder ut till framsidan av carporten. Detta välplanerade rum med golvvärme har en miljösmart tvättmaskin och torktumlare som står placerade under en väl tilltagen arbetsbänk med tvättho.

Uteplats

Du når din nya uteplats via altandörren i vardagsrummet. På trädäcket väntar gott om utrymme för möblering och här har du många härliga grillkvällar att se fram emot. Bakom ligusterhäcken på tomtens gräsmatta ligger områdets gemensamhetslokal samt en av de gemensamma lekparkerna. Här har de små alltid nära till lek.

Parkering och förvaring

Sammankopplad med ena långsidan av huset ligger din välplanerade carport. I framkant når du groventrén och kommer vidare in i tvättstugan. Och i bakkant ligger ett tillbyggt förråd som nås via dörr från altanen. Här väntar gott om plats för både spadar och krattor och barnens leksaker.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.