Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hem med nära till det mesta

Separat groventré till tvättstugan och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum väntar i ditt nya hem. Bakom uteplatsen ligger grannskapets lekpark, och här finns alltid något roligt att hitta på.

Ditt nya hem har gott om öppna ytor för familjen att umgås på. Från gatan når du via groventrén hemmets tvättstuga och kommer därifrån vidare in i köket, perfekt för de tunga matkassarna. Här har du nära till Mälarens naturrika omgivning och ännu närmre grannskapets gemensamma mötespunkter.

Entré och hall

Vattenburen golvvärme på hela entrévåningen väntar i ditt nya hem. I entrén med klinkergolv finns ordentliga utrymmen för ytterkläderna och vidare in i hallen möts du av generösa ljusinsläpp från vardagsrummet.

Kök och vardagsrum

Fullutrustat kök med energismarta vitvaror som leder dig vidare in i vardagsrummet. Här finns matplats med gott om rum för långbord och de stora familjeträffarna. Vardagsrummet är ljust och rymligt, och erbjuder dig möjligheten att slå dig ned i soffan utan att behöva se disken ute i köket.

Sovrum 1

En trappa upp ligger familjens generösa sovrum med plats för dubbelsäng. I den installerade garderobsväggen kan du smidigt rada upp dina polerade skor och få ordning på alla dina pumps, här väntar ordentliga utrymmen för förvaring. Tack vare två stora fönster som vetter ut mot baksidan av hemmet blir ditt nya sovrum en ljus och behaglig plats.

Sovrum 2

Sovrum med fönster som vetter ut mot uteplatsen samt ena långsidan av hemmet. På den ljusa ekparketten finns gott om plats för möblering och rummet ligger vägg i vägg med övervåningens klädkammare.

Sovrum 3

Sovrummet med fönster som vetter ut mot framsidan av hemmet ligger avskilt på övervåningen och har dörr ut mot allrummet. Här är det fritt fram för både skrivbord och sängbord och via fönstret håller man enkelt koll på när kompisen i dörren bredvid är ute med cykeln.

Klädkammare

Äntligen en plats där du kan färgmatcha slipsarna och organisera barnens alla fotbollsskor. Familjens klädkammare är placerad mitt emot badrummet på övervåningen och har smarta förvaringslösningar från Elfa.

Allrum

Allrummet på övervåningen, en välplanerad yta med gott om utrymme för mysiga familjekvällar. Med ljusinsläpp från fönster som vetter ut mot entrésidan går allrummet att göra om till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett och badrum

Välplanerade rum med mörkgrått klinkergolv med golvvärme som möts av ljusa kaklade väggar. På entrévåningen ligger den inbjudande gästtoaletten med duschhörna och fönster som vetter ut mot ena långsidan. En trappa upp väntar familjens härliga badrum med spotlights i taket och bland annat badkar, toalett, spegelskåp och handdukstork.

Tvättstuga

Direkt från gatan når du groventrén som leder dig in i tvättstugan och vidare in i köket. Under en väl tilltagen arbetsbänk med rostfri ho står din miljösmarta tvättmaskin och torktumlare. Här finns även bland annat hemmets el- och mediacentral placerad.

Tomt och uteplats

Från vardagsrummet kliver du ut på din nya altan. Här finns ordentligt med plats för utemöbler och många härliga grillkvällar att se fram emot. Uteplatsens härliga gräsmatta gränsar till den gemensamma lekparken och du bor endast ett stenkast bort från områdets gemensamhetslokal.

Parkering och förvaring

Bilen kör du in i hemmets carport. Den är sammankopplad med hemmets ena långsida och har ett tillbyggt förråd i bakkant. Förrådet når du smidigt via dörr från altanen och här finns ordentligt med utrymme för både leksaker och trädgårdsverktyg.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.