Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-50-B, 5 Rum, 139 m²

Beskrivning

Den generösa uteplatsen med gavelläge

Stora sovrum på övervåningen varav ett med egen klädkammare. I ditt nya hem väntar gott om öppna ytor och en härlig uteplats med gavelläge och nära till den gemensamma lekparken.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett luftigt hem med många öppna ytor att umgås på. Smarta lösningar med separat groventré, sovrum med klädkammare och ett helt entréplan med golvvärme väntar dig i ditt nya hem. Här lever du nära naturen och endast fem minuter från ett dopp i Mälaren.

Entré och hall

Från entrén med klinkergolv och vattenburen golvvärme når du direkt hemmets gästtoalett. Vidare in i hallen finns gott om utrymme för ytterkläderna och redan här möts du av ljusinsläppen från vardagsrummets fönster.

Kök och vardagsrum

Stor matplats med sittplats för många. Vidare in genom ditt energismarta kök når du hemmets generösa vardagsrum på över 30 m². Här väntar generösa ljusinsläpp från fönster och altandörr som vetter mot uteplatsen och gott om öppna ytor att umgås på.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum ligger avskilt på övervåningen och har en egen klädkammare. Här finns ordentligt med utrymme för dubbelsängen samt generösa ljusinsläpp från två fönster mot baksidans uteplats.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av övervåningen ligger familjens två resterande sovrum. Två generösa rum med gott om plats för bland annat sängbord och skrivbord. Ljusinsläpp från fönster som vetter mot entrésidan och nära till både badrum och klädkammare.

Klädkammare

Du har två klädkammare i ditt nya hem. Den ena är placerad i ett av sovrummen och den andra ligger vägg i vägg med dörr från allrummet. Med smarta förvaringslösningar från Elfa har du här ordentligt med utrymme för avhängning och förvaring.

Allrum

Hemmets mysiga allrum ligger på övervåningen och har fönster mot uteplatsen. Ännu en öppen yta för familjen att umgås på, perfekt för spel- och filmkvällar. Vid behov går allrummet att göra om till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett

Välplanerat rum inrett med mörkgrått klinkergolv med vattenburen golvvärme. Här står familjens duschhörna, toalett, kommod med tvättställ och spegelskåp. På ena väggen finns även ett fönster med ljusinsläpp från ena långsidan av huset.

Badrum

En trappa upp väntar familjens badrum. Stilrent inrett med mörkgrått klinkergolv med golvvärme som möts av ljusa kaklade väggar med spotlights i tak. Här är det fritt fram att njuta av ett avkopplande bad, handduken hänger du sedan smidigt upp på den installerade handdukstorken.

Tvättstuga

Tvättstuga med separat groventré som leder ut till framsidan av carporten. Här väntar din miljösmarta tvättmaskin och torktumlare under en stilren arbetsbänk med rostfri ho.

Tomt och uteplats

Familjens generösa uteplats omges av en gräsmatta med ligusterhäck i utkant. Här finns gott om plats för studsmattan. På den möblerbara altanen väntar många härliga grillkvällar i kvällssolen, och du har härifrån uppsyn över lekparken som ligger strax bakom tomtgränsen.

Parkering och förvaring

Längs ena långsidan av huset ligger din nya carport. I framkant når du groventrén och kommer smidigt vidare in i tvättstugan. I bakkant finns ett tillbyggt förråd där du får plats med både leksaker, trädgårdsverktyg och utemöblerna. Du når förrådet via dörr från altanen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.