Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-48-B, 5 Rum, 139 m²

Beskrivning

Uteplats med kvällssol nära lekparken

I ditt nya hem väntar generösa allrum och vardagsrum som gör det enkelt för familjen att umgås. Ditt nya sovrum har egen klädkammare och bakom uteplatsen ligger en av områdets lekparker.

Ett hem fullt av smarta lösningar och öppna ytor. Från den generösa matplatsen leds du via köket vidare in i det öppna vardagsrummet. På övervåningen ligger de stora sovrummen varav ett har egen klädkammare. Med en av områdets gemensamma lekparker bakom uteplatsen och endast fem minuters promenad till Mälaren finns här alltid något roligt att hitta på, för båda stora och små.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.