Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-44-A, 5 Rum, 121 m²

Beskrivning

Gavelläge i anslutning till gemensamma lekparken

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om öppna ytor. Bakom ligusterhäcken på uteplatsen ligger lekparken och lite längre bort breder sig Mälaren ut. Här finns alltid något att hitta på.

Ljust och öppet hem med generösa ytor för familjen att umgås på. Din nya tvättstuga har separat groventré från gatan och hemmets carport har ett tillbyggt förråd i bakkant. Från din altan har du uppsyn över den gemensamma lekparken och ett stenkast från ytterdörren står områdets gemensamhetslokal.

Entré och hall

Ta emot gäster och familj på det uppvärmda klinkergolvet i entrén. Här finns gott om plats för ytterkläderna och vidare in i hallen möts ni av generösa ljusinsläpp från vardagsrummets fönster och altandörr som vetter ut mot den härliga uteplatsen.

Kök och vardagsrum

Fullt utrustat kök med miljösmarta vitvaror som med sin öppna planlösning leder dig vidare ut till matplatsen och vardagsrummet. Här finns gott om rum för långbord och möblering och från vardagsrummet kliver du direkt ut på din nya altan.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum med plats för dubbelsäng ligger i anslutning till badrummet på övervåningen. Här väntar en generös garderobsvägg med gott om förvaring samt två stora fönster som vetter ut mot baksidan av hemmet.

Sovrum 2 och 3

I varsin ände av övervåningen ligger ytterligare två sovrum. Båda med utrymme för bland annat skrivbord och sängbord samt närhet till både badrum och klädkammare. Det ena rummet har fönster som vetter ut mot baksidan av hemmet medan det andra blickar ut över framsidan.

Klädkammare

På övervåningen ligger familjens gemensamma klädkammare. Med smarta förvaringslösningar från Elfa kan du här få ordning på alla dina pumps och rada upp barnens fotbollsskor.

Allrum

Övervåningens generösa allrum har fönster som vetter ut mot baksidan av hemmet. Här väntar öppna ytor med gott om rum för möblering och mysiga familjekvällar. Om familjen får tillskott går det även att göra om allrummet till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett och badrum

Stilrena och välplanerade rum med mörkgrått klinkergolv som möts av ljust kakel på väggarna. Bredvid entrén ligger gästtoaletten med duschhörna och på övervåningen väntar ditt härliga badkar. I familjens stora badrum finns även en extra toalett, handfat, spegelskåp och en handdukstork.

Tvättstuga

Direkt från gatan når du din nya tvättstuga. Här finns allt du kan tänkas behöva och med din energismarta tvättmaskin och torktumlare placerade under en väl tilltagen bänk blir vardagssysslorna både enklare och roligare.

Tomt och uteplats

Generös tomt med gavelläge och kvällssol. Från vardagsrummet kliver du rakt ut på din nya altan där du har gott om plats för möblering. Gaveln avgränsas med en vacker ligusterhäck och endast ett stenkast bort ligger en av områdets gemensamma lekparker.

Parkering och förvaring

Längs ena långsidan av hemmet ligger er nya carport. Den är ihopkopplad med huset och har ett tillbyggt förråd i bakkant. Förrådet nås enkelt via dörr från altanen och har gott om plats för både utemöbler och barnens leksaker.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.