Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-42-A, 5 Rum, 121 m²

Beskrivning

Öppen planlösning och uteplats med kvällssol

Via groventrén från gatan når du din nya tvättstuga och kommer härifrån vidare in i köket. Här väntar gott om ytor för familjen att umgås på och ni har nära till både natur och lekparker.

Här är det enkelt att umgås med familj och vänner. Du slås direkt av den luftiga känslan som den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar. Från uteplatsens trädäck har barnen nära till den gemensamma lekparken och på gräsmattan finns gott om rum för lek och spring. Njut av kvällssolen eller bjud över grannen på en grillkväll, här är det enkelt att trivas.

Entré och hall

I entrén tar du emot gäster och familj på klinkergolv med vattenburen golvvärme. Vidare in i din rymliga hall finns ordentligt med plats för avhängning och förvaring. Från gatan når du även groventrén och kommer in i köket via tvättstugan.

Kök och vardagsrum

Full utrustat kök med energismarta vitvaror som leder dig vidare ut till matplats och vardagsrum. Här har du gott om rum för långbord på de stora släktträffarna. Från det generösa vardagsrummet kliver du rakt ut på altanen och i ena hörnet sträcker sig trappan upp mot övervåningen.

Sovrum 1

Generöst sovrum med plats för dubbelsäng och fönster som vetter ut mot baksidan av hemmet. Här väntar stora ljusinsläpp och gott om förvaring i den installerade garderobsväggen. Här är det fritt fram att få ordning på alla dina pumps och färgkoda skjortorna.

Sovrum 2 och 3

Välplanerade sovrum med gott om plats för bland annat skrivbord och sängbord placerade i varsin ände av övervåningen. Det ena sovrummet har fönster som vetter ut mot baksidan av hemmet medan det andra blickar ut mot entrésidan.

Allrum

Den vitmålade furutrappan i vardagsrummet leder dig upp till allrummet på övervåningen. Här väntar öppna ytor perfekta för mysiga familjekvällar. Om familjen får tillskott finns här även möjlighet att göra om allrummet till ett fjärde sovrum

Gästtoalett

Hemmets gästtoalett ligger i anslutning till entrén. Helkaklat rum med golvvärme och ljusa väggar. Utöver toaletten finns här även en modern duschhörna, handfat och spegelskåp med belysning.

Badrum

Koppla av i badet i ditt stilrena badrum på övervåningen. Här möts det mörkgråa klinkergolvet med golvvärme av ljusa kaklade väggar med ett härligt badkar placerat i ena hörnet. Efter ditt bad hänger du smidigt upp handduken på den installerade handdukstorken.

Tvättstuga

Praktisk tvättstuga med separat groventré från gatan. Under den stilrena arbetsbänken står din miljösmarta tvättmaskin och torktumlare redo att användas. Från tvättstugan med golvvärme kommer du smidigt vidare in i köket, perfekt när du bär de tunga matkassarna från bilen.

Uteplats

Från altandörren i vardagsrummet kliver du direkt ut på din nya uteplats. Här väntar härliga grillkvällar i kvällssolen och gott om rum för möblering på trädäcket. Bakom ligusterhäcken på gräsmattan står en av områdets gemensamma lekparker, här är det alltid nära till lek.

Parkering och förvaring

Bilen ställer du i hemmets carport som sträcker sig längsmed ena långsidan av huset. I bakkant finns ett tillbyggt förråd med ordentliga utrymmen för både jordsäckar och kubbspelet. Du når förrådet smidigt via dörr från altanen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.