Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hem med smarta lösningar och gavelläge

Här lever familjen alltid nära naturen och grannskapets alla gemensamma mötespunkter. Här väntar en uteplats med gavelläge och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

I ditt nya hem har du golvvärme på hela entrévåningen. Generöst med utrymme för ytterkläderna både i hallen samt i intilliggande klädkammare. Härifrån kommer du smidigt vidare in i vardagsrummet eller in i den öppna matplatsen.

Entré och hall

I din nya entré möts du av golvvärme och en rymlig klädkammare. Vidare in i den inbjudande hallen väntar generösa ljusinsläpp från vardagsrummet. Här lever familjen nära naturen och endast fem minuter bort från ett dopp i Mälaren.

Kök och vardagsrum

Kök med öppen planlösning ut mot vardagsrummet och en generös matplats med fönster som vetter mot entrésidan. Ditt fullt utrustade Marbodalkök är miljösmart och härifrån har du uppsyn över både uteplatsen på baksidan samt gatan på framsidan samtidigt.

Sovrum 1

Ditt nya generösa sovrum med plats för dubbelsäng har ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsens gräsmatta. Här finns gott om förvaring i den installerade garderobsväggen, och utanför dörren ligger hemmets gemensamma klädkammare. Här finns alla förutsättningar för att skapa en trivsam plats för avkoppling.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av övervåningen ligger hemmets resterande sovrum. Bra rum att växa i med gott om rum för bland annat skrivbord och sängbord. Här finns fönster som vetter mot det planerade torget på framsidan vilket innebär att barnen enkelt kan hålla koll på när kompisen i dörren bredvid är ute och leker.

Klädkammare

Här har du inte bara en utan två separata klädkammare. Med modern inredning från Elfa kan du enkelt gömma undan saker du inte vill ha framme. Den ena ligger praktiskt belägen i entrén, och den andra i anslutning till sovrummen på övervåningen.

Allrum

Allrummet på övervåningen erbjuder ännu en gemensam yta för familjen att umgås på. Koppla av med en bra bok, eller kör en spelkväll med nära och kära, här är det enkelt att umgås. Tack vare ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen går det även utmärkt att göra om allrummet till ett fjärde sovrum.

Tvätt- och duschrum

Välplanerat och stilrent rum med kombinerad tvättstuga och duschrum. Här kliver du in på ett mörkgrått klinkergolv med golvvärme där den miljösmarta tvättmaskinen och torktumlaren är placerade under en stilren arbetsbänk. På motsatt sida i rummet står en duschhörna, toalett och handfat.

Badrum

Badrummet på övervåningen är en bra plats för avkoppling. Här möts du av mörkgrått klinkergolv, ljusa kaklade väggar och spotlights i tak. Efter ett dopp i ditt nya badkar hänger du smidigt upp handduken på den installerade handdukstorken. Här finns även toalett och handfat och spegelskåp.

Uteplats

Sena grillkvällar med vänner och familj samt härliga ytor för både kullerbyttor och kubbturneringar väntar på din nya uteplats. Du når altanen direkt via dörr från vardagsrummet och här finns gott om utrymme för utemöblerna.

Parkering och förvaring

Vid din nya parkeringsplats finns ett motorvärmaruttag som håller bilen varm under kalla vinternätter. På tomten står även ett nybyggt förråd där du smidigt kan förvara både leksaker och utemöbler.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.