Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Uteplatsen med drömläge

Koppla av i kvällssolen på din nya uteplats eller bjud över grannen på en grillkväll. I ditt nya hem finns gott om öppna ytor som underlättar för dig som gillar att umgås.

Här har du närhet till naturen och i anslutning till uteplatsen ligger en av områdets lekparker. Du slås direkt av den luftiga känslan som den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar. Från ditt generösa vardagsrum kliver du rakt ut på altanen med kvällssol och gott om plats för utemöbler. När naturen kallar har du Mälaren runt hörnet och när det vankas fest finns områdets gemensamhetslokal lite längre ner på gatan.

Entré och hall

Ta emot gäster och familj i din nya entré med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Vidare in i hallen finns gott om plats för avhängning samt generösa ljusinsläpp från vardagsrummets många fönster som vetter ut mot hemmets uteplats.

Kök och vardagsrum

Det ska vara roligt att laga mat. Ditt nya Marbodalkök är utrustat med energismarta vitvaror och en öppen planlösning ut mot matplats och vardagsrum. Här väntar generösa ytor med gott om plats för långbord på de stora släktträffarna. Via dörren i vardagsrummet kliver du rakt ut på altanen och i ena hörnet sträcker sig den vitmålade furutrappan upp mot övervåningen.

Sovrum 1

Det generösa sovrummet med plats för dubbelsäng har gott om förvaring i den installerade garderobsväggen. Här kan du enkelt rada upp dina polerade skor och få ordning på klänningar och skjortor. Sovrummet har generösa ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen och du har nära till badrummet.

Sovrum 2 och 3

Utspridda på varsin ände av övervåningen ligger hemmets två resterande sovrum. Båda med gott om plats för bland annat sängbord och skrivbord samt ljusinsläpp från fönster som vetter mot baksidan respektive framsidan av hemmet.

Klädkammare

På övervåningen ligger familjens nya klädkammare med smarta förvaringslösningar från Elfa. Här väntar gott om utrymme för både fotbollsskor och vinterjackor. Du når klädkammaren smidigt via dörr från allrummet.

Allrum

Allrummet på övervåningen har ljusinsläpp från fönster som vetter mot entrésidan och erbjuder generösa ytor för familjen att umgås på. Vid behov går det även att göra om allrummet till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett

Välplanerat rum med duschhörna, spegelskåp samt kommod med tvättställ. Rummet är helkaklat med vattenburen golvvärme och nås direkt från entrén.

Badrum

Ditt stilrena badrum har mörkgrått klinkergolv med vattenburen golvvärme och ljusa kaklade väggar med spotlights i tak. Här är det fritt fram att koppla av i ditt härliga badkar, handduken hänger du smidigt upp på den installerade handdukstorken.

Tvättstuga

Tvättstugan med ingång direkt från gatan har en miljösmart tvättmaskin och torktumlare som är placerade under en stilren arbetsbänk med rostfri ho. Från tvättstugan med vattenburen golvvärme kommer du sedan smidigt vidare in i köket, perfekt för de tunga matkassarna från bilen.

Uteplats

Familjens uteplats kommer att uppskattas av både stora och små. På altanen finns gott om utrymme för möblering och alla förutsättningar som krävs för att avnjuta härliga grillkvällar i kvällssolen. Bakom ligusterhäcken på gräsmattan når barnen enkelt den gemensamma lekparken, här finns alltid något roligt att hitta på.

Parkering och förvaring

Din nya carport ligger sammankopplad med ena långsidan av hemmet och har ett förråd i bakkant. Förrådet når du enkelt via dörr från altanen och här finns plats för både jordsäckar, fotbollar och utemöbler.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.