Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Inbjudande hall med egen klädkammare

Rymligt hem med massor av smarta lösningar för dig och din familj. Här lever ni i ett charmigt och barnvänligt bostadsområde som är omgivet av grönska och härliga lekplatser.

Ta emot gäster och familj i din nya entré med golvvärme och egen klädkammare. Ditt nya hem har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar många gemensamma ytor för familjen att umgås på. När naturen kallar har du Mälaren och grannskapets mötespunkter runt hörnet.

Entré och hall

I din nya entré med klinkergolv med golvvärme har du gott om plats för ytterkläder, både i hallen samt i intilliggande klädkammare. Härifrån når du även enkelt hemmets kombinerade tvätt- och duschrum och kommer vidare in i vardagsrummet.

Kök och vardagsrum

Generös matplats med fönster som vetter mot det planerade torget på framsidan. Fullt utrustat Marbodalkök med miljösmarta vitvaror som leder dig vidare ut i vardagsrummet. Här möts du av öppna ytor oc

Sovrum 1

Det generösa sovrummet med gott om plats för dubbelsäng ligger något avskilt på övervåningen. Här finns gott om förvaring i den installerade garderobsväggen. Den öppna ytan och ljusinsläppen från fönster som vetter uteplatsen gör detta till ett ljust och harmoniskt sovrum för dig att trivas i.

Sovrum 2 och 3

I motsatt ände på övervåningen ligger ytterligare två sovrum. I ett bra läge och i anslutning till badrum och klädkammare samt fönster som vetter mot det planerade torget på framsidan. På den ljusa ekparketten finns gott om plats för både legobyggen och möblering.

Klädkammare

Ditt nya hem har inte bara en utan två praktiska klädkammare. Den ena placerad i entrén, och den andra i anslutning till sovrummen på övervåningen. Här kan du äntligen hänga upp klänningarna på rad, färgkoda skjortorna och rada upp familjens alla skor.

Allrum

Övervåningens allrum, ett gemensamt utrymme för familjen att umgås på ligger i anslutning till den vitmålade furutrappan på övervåningen. Här väntar många mysiga film- och spelkvällar med familj och vänner. Eller om behovet finns, en möjlighet att göra om till ett fjärde sovrum.

Tvättrum och WC/dusch

I hallen på entréplanet ligger hemmets smarta kombinerade tvätt- och duschrum. Praktiskt och miljösmart inrett med tvättmaskin och torktumlare placerade under en stilren arbetsbänk med tvättho. På motsatt sida av rummet finns duschplats, toalett, handfat och spegelskåp.

Badrum

Det generösa badrummet på övervåningen är stilrent inrett med mörkgrått klinkergolv med golvvärme som möts av ljusa kaklade väggar med spotlights i tak. Efter ett härligt bad kan du självklart hänga upp handduken på den installerade handdukstorken. Det är enkelt att trivas i ditt nya badrum.

Uteplats

På familjens altan möts du av ett trädäck med gott om rum för möblering. Bjud över grannarna på en grillkväll och låt barnen springa av sig på gräsmattan. Här är det alltid enkelt att umgås över tomtgränserna.

Parkering och förråd

Vid din nya parkeringsplats finns motorvärmaruttag som håller bilen varm under de kalla vinternätterna. För att ge utrymme för extra förvaring finns även ett separat förråd i anslutning till altanen på baksidan. Ett bra utrymme för förvaring av både fotbollar och trädgårdsverktyg.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.