Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Uteplats med kvällssol och nära till lek

Öppen planlösning med gott om ytor för familjen att umgås på. Från altanen har du uppsyn över den gemensamma lekparken och från ytterdörren har du endast fem minuters promenad till Mälaren.

Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är ditt nya hem ljust och luftigt och enkelt att umgås i. Via den separata groventrén från gatan når du hemmets tvättstuga och kommer därifrån vidare in i köket, perfekt för de tunga matkassarna. Från uteplatsen kan du njuta av kvällssolen på altanen samtidigt som du har uppsyn över barnen i den gemensamma lekparken.

Entré och hall

Hela entrévåningen i ditt nya hem har vattenburen golvvärme. Väl inne i hallen finns ordentliga utrymmen för avhängning och förvaring och redan här slås du av generösa ljusinsläpp från vardagsrummets fönster som vetter ut mot baksidan av hemmet.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök är fullt utrustat med energismarta vitvaror och leder dig på ett naturligt sätt vidare in till matplatsen och hemmets vardagsrum. Här finns stora öppna ytor och gott om plats för långbord. Från altandörren i vardagsrummet når du enkelt uteplatsen och din nya altan.

Sovrum 1

Hemmets generösa sovrum med plats för dubbelsäng har fönster som blickar ut över uteplatsen. Här finns gott om förvaring i den installerade garderobsväggen och du har nära till både badrum och klädkammaren på övervåningen.

Sovrum 2

I anslutning till klädkammaren på övervåningen ligger ytterligare ett sovrum med fönster mot uteplatsen. Rummet har lackad ekparkett och utrymme för bland annat sängbord och skrivbord.

Sovrum 3

Något avskilt på övervåningen, med dörr ut mot allrummet ligger hemmets tredje sovrum. Med fönster som vetter ut mot framsidan av huset håller man enkelt koll på när kompisen i dörren bredvid är ute med cykeln.

Klädkammare

Smarta förvaringslösningar från Elfa väntar dig i din nya klädkammare. Den smarta placeringen gör att samtliga sovrum på övervåningen har nära till avhängning och förvaring.

Allrum

Det generösa allrummet på övervåningen är en perfekt plats för mysiga spel- och filmkvällar med familj och vänner. Tack vare ljusinsläpp från fönster som vetter ut mot uteplatsen går det även att göra om allrummet till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett

Hemmets gästtoalett ligger i anslutning till entrén och har ljusa kaklade väggar och vattenburen golvvärme. Utöver duschhörna finns här även en toalett, kommod med tvättställ samt spegelskåp med belysning.

Badrum

På övervåningen väntar ett härligt badkar och familjens nya badrum. Stilrent inrett med mörkgrått klinkergolv med golvvärme och ljusa kaklade väggar med spotlights i tak. I det välplanerade badrummet finns även en extra toalett, handfat, spegelskåp och en handdukstork.

Tvättstuga

Direkt från gatan kommer du via groventrén in i din nya tvättstuga. Under en väl tilltagen arbetsbänk står din miljösmarta tvättmaskin och torktumlare placerad. Via klinkergolvet med vattenburen golvvärme kommer du smidigt vidare in i köket, perfekt när du ska bära in de tunga matkassarna från bilen.

Uteplats

Härliga grillkvällar i kvällssolen väntar dig och familjen på hemmets uteplats. Framför altanen sträcker sig en härlig gräsmatta ut och bakom ligusterhäcken ligger en av områdets gemensamma lekparker. Här kan du koppla av på altanen samtidigt som du har koll på barnen i lekparken.

Parkering och förvaring

Bilen ställer du smidigt i din nya carport. Praktiskt placerad längs ena långsidan av huset med ett tillbyggt förråd i bakkant. Här finns ordentligt med plats för både badmintonnät och jordpåsar och du når förrådet via dörr från altanen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.