Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-30-D, 5 Rum, 123 m²

Beskrivning

Det smarta hemmet nära lekparken

På din nya uteplats finns härliga ytor och gott om rum för grillkvällar. Ett stenkast från tomten ligger en av områdets lekparker och framför ytterdörren breder sig det planerade torget ut.

Ett välplanerat hem med fokus på det sociala. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum leder dig rakt ut på trädäcket och den generösa uteplatsen. Tomten gränsar till en av grannskapets lekparker och längre ner på gatan väntar den nybyggda gemensamhetslokalen. Här finns något som passar både stor och liten.

Entré och hall

Ta emot gäster och familj i din nya rymliga hall. Med golvvärme och egen klädkammare finns här gott om rum för avhängning och förvaring. Från hallen når du smidigt entrévåningens gästtoalett, tvättstuga och kommer vidare in i köket.

Kök och vardagsrum

Generös matplats med sittplats för många. Ditt fullt utrustade Marbodalkök leder dig vidare ut i vardagsrummet där stora ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen väntar. I ena hörnet sträcker sig den vitmålade furutrappan upp mot övervåningen.

Sovrum 1

Hemmets generösa sovrum med plats för dubbelsäng ligger avskilt på övervåningen och i anslutning till allrummet. Med ljusinsläpp från fönster som vetter mot baksidan samt en installerad garderobsvägg finns här alla förutsättningar för att skapa en harmonisk sovplats.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av övervåningen ligger hemmets resterande sovrum. På den ljusa ekparketten finns gott om plats för möblering och här väntar generösa ljusinsläpp från fönster som vetter mot det planerade torget på framsidan.

Klädkammare

Ditt nya hem har två klädkammare, den ena i anslutning till hallen på entrévåningen och den andra i anslutning till sovrummen på övervåningen. Rummen är praktiskt inredda med inredning från Elfa och erbjuder gott om rum för förvaring.

Allrum

Övervåningens allrum är en perfekt plats för härliga film- och spelkvällar med familjen. Här väntar en välplanerad yta med ljusinsläpp från fönster som vetter mot baksidan av hemmet. Vid behov går allrummet att göra om till ett fjärde sovrum.

Tvätt- och duschrum

Hemmets kombinerade tvätt- och duschrum är praktiskt inredd med golvvärme och spotlights i tak. Energismart tvättmaskin och torktumlare är placerade under en stilren arbetsbänk med rostfri ho. På motsatt sida finns duschplats, handdukstork, toalett och handfat från Svedbergs porslin.

Tomt och uteplats

Magiska grillkvällar, en härlig gräsmatta och närhet till den gemensamma lekparken väntar på baksidan av ditt nya hem. Här kan du njuta av eftermiddagssolen på trädäcket samtidigt som du har uppsyn över lekplatsen som ligger bakom tomtens ligusterhäck.

Parkering och förvaring

För att ge plats åt ännu mer förvaring har ditt nya hem ett förråd i anslutning till altanen på baksidan. Ett perfekt utrymme för både leksaker och utemöbler. Bilen ställer du på hemmets parkeringsplats där även motorvärmaruttag finns tillgängligt.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.