Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-28-D, 5 Rum, 123 m²

Beskrivning

Smarta lösningar och gemensamma ytor

Välplanerat hem med rymligt vardagsrum. Med fem minuter till Mälaren och det planerade torget utanför ytterdörren erbjuder Eds Home ett familjevänligt boende nära naturen.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Uteplatsen med trädäck och gräsmatta ligger endast ett stenkast från en av områdets gemensamma lekparker. Här finns alltid något roligt att hitta på, för både stora och små.

Entré och hall

I entrén möts du av golvvärme och en stor klädkammare. Här kan du enkelt rada upp familjens skor och hänga vinterjackorna på rad. Från hallen kommer du smidigt vidare in i det öppna vardagsrummet eller in till hemmets matplats.

Kök och vardagsrum

Matplats med plats för många och fönster som vetter mot entrésidan. Ditt moderna Marbodalkök med energismarta vitvaror leder dig vidare ut i vardagsrummet. Här väntar öppna ytor och stora ljusinsläpp från fönster som vetter mot altanen på hemmets uteplats.

Sovrum 1

Hemmets generösa sovrum med plats för dubbelsäng har gott om förvaring i den installerade garderobsväggen. Sovrummet ligger något avskilt på övervåningen och har nära till både klädkammare och badrum.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg i andra änden av övervåningen ligger de två resterande sovrummen. På den ljusa ekparketten finns gott om plats för möblering och här väntar fönster som vetter mot det planerade torget på framsidan.

Klädkammare

I ditt nya hem finns inte bara en utan två generösa klädkammare. Den ena placerad i entrén, och den andra i anslutning till sovrummen på övervåningen. Här finns ordentliga utrymmen att färgmatcha slipsarna, få ordning på barnens fotbollsskor och hänga klänningar och skjortor på rad.

Allrum

Övervåningens allrum har fönster som vetter mot trädgården på baksidan. Här väntar många mysiga film- och spelkvällar med familj och vänner samt en möjlighet att göra om till ett fjärde sovrum.

Dusch och tvättstuga

Hemmets kombinerade tvätt- och duschrum är välplanerat och energismart. Mörkgrått klinkergolv med golvvärme möts av ljusa kaklade väggar med spotlights i tak. Duschplats, toalett och handfat på ena sidan och tvättmaskin och torktumlare under en stilren arbetsbänk på långsidan mitt emot.

Badrum

Modernt badrum med spotlights i tak. Här får du en chans att koppla av i ditt nya badkar, rummet fulländas med elektrisk handdukstork samt toalett och handfat från Svedbergs porslin.

Uteplats

Din nya uteplats avgränsas med en ligusterhäck som skiljer tomten från gångvägen till områdets gemensamma lekpark. Altanens trädäck har gott om utrymme för möblering och här väntar många härliga grillkvällar med vänner och familj.

Parkering och förvaring

Vid din nya parkeringsplats finns motorvärmaruttag som håller bilen varm under vintern. På tomten står ett separat förråd där du enkelt förvarar både fotbollar och utomhusmöbler.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.