Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gavelläge med kvällssol och massa smarta lösningar

Ett hem fullt av smarta lösningar och öppna ytor som gör det enkelt för familjen att umgås. Bjud över grannarna på en grillkväll i kvällssolen, eller njut av det rika naturliv som Mälaren erbjuder.

Hemmets rymliga kök har matplats mot entrésidan och en öppen planlösning ut mot vardagsrummet. Din generösa uteplats har med sitt gavelläge en perfekt placering för härliga middagar i kvällssolen. I detta sociala område har du nära till naturen och direktkontakt med det planerade torget vid entrésidan.

Entré och hall

Entréplan med vattenburen golvvärme. Här finns gott om utrymme för förvaring, både i hallen samt i intilliggande klädkammare med smarta förvaringslösningar från Elfa.

Kök och vardagsrum

Rymligt kök med miljösmarta vitvaror från Electrolux. Den öppna planlösningen leder dig direkt in i vardagsrummet där du möts av stora ljusinsläpp från fönster som vetter mot baksidans uteplats. I hörnet av vardagsrummet sträcker sig den vitmålade furutrappan upp mot övervåningen.

Sovrum 1

Det generösa sovrummet med garderobsvägg och gott om plats för dubbelsäng ligger något avskilt på övervåningen. Här finns fönster som vetter mot trädgården samt närhet till badrum och klädkammare.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg i andra änden av övervåningen ligger ytterligare två sovrum. På den ljusa ekparketten finns gott om plats för både legobyggen och möblering. Rummen har fönster som vetter mot framsidan av huset vilket gör att man enkelt håller koll på när kompisen i dörren bredvid är ute med cykeln.

Klädkammare

Dina två separata klädkammare har smarta förvarningslösningar från Elfa. Den ena praktiskt placerad i entrén, och den andra ligger i anslutning till sovrummen på övervåningen. Äntligen kan du i lugn och ro rada upp familjens skor, färgmatcha skjortorna och hänga undan gästernas ytterkläder.

Allrum

På övervåningen ligger familjens mysiga allrum. En plats att koppla av på med nära och kära, eller om behovet finns, en möjlighet att skapa ett fjärde sovrum.

Dusch och tvättstuga

Välplanerat duschrum med kombinerad tvättstuga. Helkaklat rum med golvvärme och spotlights i tak. Duschhörna, toalett och handfat på ena sidan med tvättmaskin och torktumlare under en stilren arbetsbänk placerade mitt emot.

Badrum

Stilrent badrum på övervåningen med mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Ljusa kaklade väggar med spotlights i tak och ett härligt badkar placerat i ena hörnet. Här finns även en extra toalett, kommod med tvättställ, spegelskåp och handdukstork.

Uteplats

Stor uteplats med gavelläge och kvällssol, perfekt för härliga sommarmiddagar. På sidan av uteplatsen breder en generös gräsmatta ut sig som ligger nära områdets gemensamma lekpark. Här finns gott om öppna ytor vilket gör det enkelt för familjen att umgås över tomtgränserna.

Parkering och förvaring

Vid din nya parkeringsplats finns självklart ett motorvärmaruttag som håller bilen varm under de kallare årstiderna. På tomtens baksida står även hemmets förråd placerat, ett perfekt utrymme för både utemöbler och badmintonnät.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.