Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-24-A, 5 Rum, 121 m²

Beskrivning

Gavelläge nära den gemensamma lekparken

Ditt nya hem har en generös uteplats som ligger i anslutning till en av områdets gemensamma lekparker. Här lever du i ett öppet och socialt hem med egen groventré och carport.

Hela ditt nya entréplan har vattenburen golvvärme och generösa ytor för familjen att umgås på. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett luftigt hem som är lätt att trivas i. Fem minuter från ytterdörren breder sig Mälarens naturrika område ut, och bakom ligusterhäcken på din nya uteplats ligger en av områdets lekparker.

Entré och hall

Rymlig hall med garderob och kapphylla och gott om plats för avhängning. Ekparketten som leder dig vidare in i vardagsrummet lyses upp av de generösa ljusinsläppen från fönster som vetter mot uteplatsen.

Kök och vardagsrum

Ditt nya Marbodalkök är utrustat med miljösmarta vitvaror. Vidare in genom den öppna planlösningen når du hemmets matplats där det finns gott om plats för långbord och de stora familjeträffarna. Vardagsrummet har generösa ljusinsläpp från fönster som vetter ut mot uteplatsen och via altandörren kliver du rakt ut på ditt nya trädäck.

Sovrum 1

I ditt nya sovrum med plats för dubbelsäng finns gott om förvaring i den installerade garderobsväggen. I den smarta förvaringen kan du enkelt färgmatcha slipsarna och hänga klänningar och skjortor på rad. Från två stora fönster blickar du ut över baksidans uteplats och du har nära till övervåningens badrum.

Sovrum 2

Bredvid klädkammaren på övervåningen ligger hemmets andra sovrum. Här finns gott om plats för bland annat skrivbord och sängbord samt ljusinsläpp från fönster som vetter ut mot hemmets baksida.

Sovrum 3

Sovrummet med fönster som vetter ut mot entrésidan ligger i anslutning till badrummet på övervåningen. På den ljusa ekparketten finns gott om plats för möblering och du kommer via rumsdörren direkt ut i allrummet.

Klädkammare

I hemmets klädkammare på övervåningen väntar smarta förvaringslösningar från Elfa. Klädkammaren ligger i anslutning till sovrummen och är ett bra utrymme för både fotbollsskorna och finkläderna.

Allrum

Familjens allrum ligger på övervåningen och bjuder in till många mysiga film- och spelkvällar med familjen. Vid behov går allrummet att göra om till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett

Bredvid entrén ligger familjens nya toalett och duschrum. Här möts du av klinkergolv med golvvärme och ljusa kaklade väggar. Utöver den praktiska duschhörnan finns här även toalett, handfat och spegelskåp.

Badrum

På övervåningen breder sig familjens nya badrum ut. Stilrent inrett med mörkgrått klinkergolv med golvvärme och ljusa kaklade väggar med spotlights i tak. Här kan du njuta av ett skönt bad i ditt nya badkar, handduken hänger du smidigt upp på den installerade handdukstorken.

Tvättstuga

Din välplanerade tvättstuga har en egen groventré direkt från gatan. Här står din miljösmarta tvättmaskin och torktumlare placerade under en stilren arbetsbänk med rostfri ho. Via det uppvärmda klinkergolvet kommer du smidigt vidare ut i köket, perfekt för de tunga matkassarna från bilen.

Tomt och uteplats

Direkt från vardagsrummet kliver du ut på din nya uteplats. På trädäcket har du gott om plats för möblering och på den härliga gräsmattan är det fritt fram för både kullerbyttor och badmintonnät. Längs tomtgränsen går en ligusterhäck som gränsar mot områdets gemensamma lekpark, här är det alltid nära till lek.

Parkering och förvaring

Din nya carport ligger sammankopplad med ena långsidan av huset och har ett tillbyggt förråd i bakkant. Här väntar ordentliga utrymmen för både spadar, krattor och fotbollar. Du når förrådet smidigt via dörr från altanen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.