Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Uteplats mot den gemensamma lekparken

I ditt nya hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum finns gott om gemensamma ytor för familjen. Här bor du fem minuter från Mälaren och nära en av områdets gemensamma lekparker.

Direkt från gatan når du den separata groventrén som leder dig in i tvättstugan och vidare in i köket. Från ditt generösa vardagsrum kliver du rakt ut på altanen där det finns gott om rum för utemöblerna. Bakom ligusterhäcken på din nya uteplats väntar en av grannskapets gemensamma lekparker, här är det alltid nära till lek.

Entré och hall

Innanför ytterdörren möts du av ett helt entréplan med vattenburen golvvärme. I din rymliga entré och hall finns gott om förvaring med både garderob och kapphylla.

Kök och vardagsrum

I ditt nya Marbodalkök finner du moderna och miljösmarta vitvaror. Vidare ut genom den öppna planlösningen når du matplatsen där det finns gott om plats för långbord och de stora familjeträffarna. Tack vare stora ljusinsläpp från vardagsrummets många fönster blir detta en härlig yta att umgås på med vänner och familj.

Sovrum 1

Hemmets generösa sovrum med plats för dubbelsäng ligger i anslutning till övervåningens allrum. I ditt nya sovrum finns gott om förvaring i den installerade garderobsväggen samt ljusinsläpp från fönster som vetter ut mot baksidan av hemmet.

Sovrum 2 och 3

I varsin ände av övervåningen ligger hemmets två andra sovrum. Med plats för bland annat sängbord och skrivbord och fönster som vetter ut mot baksidan respektive framsidan av huset. Från sovrummen är det nära till både badrum och klädkammare.

Klädkammare

Modern klädkammare med smarta förvaringslösningar från Elfa. Här får du enkelt ordning på barnens fotbollsskor och finkläder. Placeringen på övervåningen gör att rummet är lättåtkomligt för hela familjen.

Allrum

Det generösa allrummet på övervåningen är en perfekt plats för mysiga film- och spelkvällar. Om familjen får tillskott är det även möjligt att göra om allrummet till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett

Bredvid entrén ligger hemmets gästtoalett. Praktiskt inredd med duschhörna, wc, kommod med tvättställ samt spegelskåp. Rummet är helkaklat med vattenburen golvvärme och ljusa väggar.

Badrum

Njut av ett avkopplande bad i ditt nya badrum på övervåningen. Rummet är stilrent inrett med mörkgrått klinkergolv med golvvärme som möts av ljusa kaklade väggar med spotlights i tak. Förutom badkar och handdukstork finns här bland annat en extra toalett samt spegelskåp med belysning.

Tvättstuga

Ditt nya tvättrum har en separat groventré från gatan. Här står din miljösmarta tvättmaskin och torktumlare placerade under en väl tilltagen arbetsbänk med rostfri ho. När tvätten är klar leder det uppvärmda klinkergolvet dig smidigt vidare in i köket.

Uteplats

Från altandörren i vardagsrummet kliver du direkt ut på din nya uteplats. Här väntar härliga grillkvällar och gott om plats för utemöbler. Bakom ligusterhäcken på gräsmattan ligger områdets gemensamma lekpark vilket gör att du har uppsyn över barnen från din altan.

Parkering och förvaring

Bilen parkerar du i din nya carport. Den ligger sammankopplad med ena långsidan av huset och har ett tillbyggt förråd i bakkant. Förrådet är ett perfekt utrymme för förvaring av utemöblerna och du når det smidigt via dörr från altanen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.