Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Två klädkammare och nära till lek

På övervåningen väntar rymliga sovrum varav ett med egen klädkammare. Ett stenkast från altanen ligger den gemensamma lekparken och när naturen kallar har du Mälaren fem minuter bort.

I ditt nya hem möts du av stora öppna ytor. Generös matplats som leder dig vidare ut genom köket till vardagsrummet. På övervåningen ligger hemmets båda klädkammare, en placerad i sovrummet och den andra i anslutning till allrummet. Här lever du nära naturen och områdets gemensamma mötespunkter.

Entré och hall

Entré med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Vidare in i hallen möts du av ljusinsläpp från vardagsrummet och ordentliga utrymmen för ytterkläderna.

Kök och vardagsrum

Stor matplats och matbord med plats för många. Från ditt energismarta Marbodalkök kliver du in i ditt nya vardagsrum. Här finns gott om rum för möblering och fönster som vetter mot hemmets uteplats.

Sovrum 1

Avskilt på övervåningen ligger ditt stora sovrum med gott om plats för dubbelsäng och möblering. Här väntar generösa ljusinsläpp från fönster mot uteplatsen och en rymlig klädkammare med smarta förvaringslösningar från Elfa.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av övervåningen ligger hemmets resterande sovrum. Här finns ordentligt med utrymme för möblering och fönster som vetter mot entrésidan. Från sovrummen är det nära till både badrum och familjens klädkammare.

Klädkammare

Ditt nya hem har inte bara en utan två klädkammare på övervåningen. Den ena placerad i ett av sovrummen och den andra mitt emot badrummet. Klädkammarna är välplanerade med smarta förvaringslösningar från Elfa, här finns gott om plats för förvaring.

Allrum

Familjens allrum på över 20 m² är en perfekt yta för mysiga familjekvällar. Tack vare ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen går det även att göra om allrummet till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett

I entrén når gästerna smidigt hemmets gästtoalett. Ett välplanerat och stilrent rum med duschhörna och fönster som vetter mot ena långsidan av hemmet. Här väntar golvvärme och ljusa kaklade väggar som kompletteras med en toalett, handfat och spegelskåp.

Badrum

En trappa upp väntar familjens härliga badrum. Stilrent inrett med mörkgrått klinkergolv med golvvärme och ljusa kaklade väggar med spotlights i tak. Förutom badkar finns här även en extra toalett, kommod med tvättställ, spegelskåp och handdukstork.

Tvättstuga

Rymlig tvättstuga med golvvärme och separat groventré som leder ut till framsidan av carporten. Din miljösmarta tvättmaskin och torktumlare står placerade under en väl tilltagen arbetsbänk med rostfri ho. Här finns även bland annat hemmets elcentral och frånluftsvärmepump.

Uteplats

Härlig uteplats med en ligusterhäck längs framsidans tomtgräns. På trädäcket finns gott om rum för möblering och på den kringliggande gräsmattan är det fritt fram för lek och spring. Från uteplatsen har du uppsyn över den gemensamma lekparken, här finns alltid något roligt att hitta på.

Parkering och förvaring

Längs ena långsidan av huset ligger din nya carport. Vid framsidan når du smidigt hemmets groventré där du kommer vidare direkt in i hallen. I bakkant av carporten finns även ett tillbyggt förråd som nås via dörr från altanen. Ett perfekt utrymme för både leksaker och utemöbler.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.