Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Generös tomt nära lekparken

Välplanerat hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Gräsmattan på din uteplats gränsar till områdets gemensamma lekpark och gör det enkelt för familjen att umgås över tomtgränserna.

Generösa allrum med ljusinsläpp från fönster som vetter ut mot baksidan av tomten. Via den separata groventrén kommer du direkt in i hemmets miljösmarta tvättstuga och vidare in i köket. Här väntar många härliga grillkvällar på altanen, och när naturen kallar har du Mälarens naturrika omgivning endast fem minuter från ytterdörren.

Entré och hall

Stor entré med klinkergolv och vattenburen golvvärme. I den installerade garderoben med kapphylla finns gott om plats för ytterkläderna och vidare in på den ljusa parketten möts du av generösa ljusinsläpp från vardagsrummet.

Kök och vardagsrum

Det ska vara roligt att laga mat. Ditt nya Marbodalkök är utrustat med energismarta vitvaror och leder dig på ett naturligt sätt vidare in till matplatsen och vardagsrummet. Här finns ordentligt med plats för långbord och generösa ljusinsläpp från vardagsrummets fönster och altandörr.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum på övervåningen har gott om plats för dubbelsäng och möblering. I den installerade garderobsväggen får du plats med alla dina skor och kan hänga klänningar och skjortor på rad. Ett ljust och rymligt sovrum med ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen.

Sovrum 2

Sovrummet med fönster som vetter ut mot baksidan samt ena långsidan av hemmet ligger i anslutning till klädkammaren på övervåningen. På den ljusa ekparketten finns gott om plats för möblering och från fönstret håller du enkelt koll på när kompisen i dörren bredvid är ute i lekparken.

Sovrum 3

Avskilt på övervåningen i anslutning till allrummet ligger sovrummet med fönster mot entrésidan. Här finns gott om plats för möblering och bara några steg bort ligger övervåningens stora badrum.

Klädkammare

Modern klädkammare med inredning från Elfa. Klädkammaren ligger i anslutning till sovrummen på övervåningen och här är det fritt fram alla hänga upp barnens finkläder på rad och organisera familjens skor.

Allrum

Rymligt allrum som mot tillval kan göras om till ett fjärde sovrum. Här finns gott om plats för möblering samt ljusinsläpp från fönster ut mot entrésidan.

Toalett och dusch

Hemmets gästbadrum med duschhörna och klinkergolv nås direkt från entrén. Modernt inrett med ljusa kaklade väggar och fönster som vetter ut mot ena långsidan av hemmet.

Det stora badrummet

På övervåningen ligger familjens nya badrum med golvvärme. Stilrent inrett med mörkgrått klinkergolv som möts av ljusa kaklade väggar med spotlights i tak. Här står ditt nya badkar, en extra toalett, kommod med tvättställ, spegelskåp och en handdukstork.

Tvättstuga

Praktisk groventré direkt från gatan som leder dig direkt in i tvättstugan. Här väntar klinkergolv med golvvärme och en miljösmart tvättmaskin och torktumlare placerade under en väl tilltagen arbetsbänk med rostfri ho.

Tomt och uteplats

Från dörren i vardagsrummet kliver du rakt ut på din nya altan. Här finns gott om plats för grill och utemöbler samt en stor gräsmatta. Bakom ligusterhäcken på tomten ligger gemensamhetslokalen samt en av områdets lekparker vilket gör det enkelt för familjen att umgås över tomtgränserna.

Parkering och förvaring

Ihopkopplad med ena långsidan av hemmet ligger familjens nya carport. I bakkant finns ett praktiskt förråd som du smidigt når via dörr från altanen. Här finns gott om plats för både krattan och fotbollen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.