Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-04-A, 5 Rum, 121 m²

Beskrivning

Den generösa tomten med nära till lek

Rymliga allrum med öppna ytor för familjen att umgås på. Hemmets härliga uteplats ligger i anslutning till den gemensamma lekparken och på gräsmattan finns plats för både kullerbyttor och studsmatta.

I ditt nya hem väntar en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och gott om öppna ytor för familjen. Direkt från vardagsrummet kliver du ut på altanen och den stora gräsmattan som sträcker sig ner mot den gemensamma lekparken. När naturen kallar har du Mälaren och det rika naturlivet endast fem minuter från ytterdörren.

Entré och hall

Här möts familjen av ett helt entréplan med vattenburen golvvärme. I den rymliga hallen finns ordentligt med plats för ytterkläderna och du kommer härifrån vidare in i vardagsrummet. Bredvid ytterdörren finns även den separata groventrén som leder dig in till tvättstugan och vidare in i köket.

Kök och vardagsrum

Rymligt kök med energismarta vitvaror. Vidare in genom den öppna planlösningen ligger hemmets matplats med gott om plats för långbord på de stora familjeträffarna. Det generösa vardagsrummet har ljusinsläpp från fönster som vetter ut mot uteplatsen och via altandörren kliver du direkt ut på ditt nya trädäck.

Sovrum 1

En trappa upp väntar ditt nya sovrum med gott om plats för dubbelsäng och möblering. I den installerade garderobsväggen finns gott om förvaring och från två stora fönster blickar du ut över grönskan på din nya uteplats.

Sovrum 2

Sovrummet med fönster i två olika riktningar ligger vägg i vägg med övervåningens klädkammare. På den ljusa ekparketten finns plats för bland annat sängbord och skrivbord och det är nära till både badrum och allrum.

Sovrum 3

I andra änden av övervåningen ligger sovrummet med fönster mot entrésidan. Avskilt placerat i anslutning till badrummet och med dörr ut mot allrummet.

Klädkammare

Hemmets klädkammare är placerad på övervåningen och är inredd med smarta förvaringslösningar från Elfa. Här är det fritt fram att sortera familjens alla skor och hänga klänningar och skjortor på rad.

Allrum

Familjens gemensamma allrum på övervåningen har ljusinsläpp från fönster som vetter ut mot entrén och gott om utrymme för möblering. En bra yta för mysiga film- och spelkvällar med vänner och familj eller en möjlighet att göra om till ett fjärde sovrum.

Det lilla badrummet

I anslutning till entrén ligger det lilla badrummet med duschhörna, toalett, handfat och spegelskåp. Det mörkgråa klinkergolvet med golvvärme möts av ljusa kaklade väggar samt fönster som vetter ut mot ena långsidan av hemmet.

Det stora badrummet

En trappa upp väntar familjens stilrena badrum med ljusa kaklade väggar, mörkgrått klinkergolv med golvvärme och spotlights i taket. Utöver ett härligt badkar finns här även en extra toalett, kommod med tvättställ, spegelskåp med belysning samt handdukstork.

Tvättstuga

Hemmets smarta tvättstuga har en separat groventré direkt från gatan. Din miljösmarta tvättmaskin och torktumlare är placerade under en stilren arbetsbänk med rostfri ho. Här står även installationsgarderoben med bland annat el- och mediacentral.

Tomt och uteplats

Från vardagsrummet kommer du direkt ut på din nya uteplats där det finns gott om utrymme för grill och utemöbler. Framför altanen breder sig en härlig gräsmatta ut som gränsar till områdets gemensamma lekpark. Här finns gott om plats för både studsmattan och badmintonnätet.

Parkering och förvaring

Din nya carport är sammankopplad med ena långsidan av huset och har ett tillbyggt förråd i bakkant. Förrådet når du smidigt vid dörr från altanen och här finns gott om plats för både fotbollar och utemöbler.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.