Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Tomt med gavelläge och nära till lek

Rymlig hall och separat groventré direkt från gatan. I ditt nya energisnåla hem finns gott om öppna ytor och från tomten håller du enkelt koll på när barnen leker i lekparken.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om sociala ytor för familjen. Välplanerade och moderna våtrum med miljömedvetna materialval. Generös uteplats med gott om plats för grill och möblering och nära till en av områdets lekparker. Här lever familjen nära naturen och endast fem minuter från Mälaren.

Entré och hall

Luftig entré med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Här väntar garderob och kapphylla med ordentliga utrymmen för ytterkläderna. Direkt från gatuplan når du även den separata groventrén som leder dig genom tvättstugan vidare in i köket, perfekt för de tunga matkassarna.

Kök och vardagsrum

Från ditt fullt utrustade Marbodalkök med energismarta vitvaror leds du vidare in genom den öppna planlösningen till hemmets matsplats och vardagsrum. Här finns gott om plats för långbord och de stora familjeträffarna. Vardagsrummet är rymligt med generösa ljusinsläpp från fönster och altandörr som vetter mot uteplatsen.

Sovrum 1

Hemmets generösa sovrum har garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Här väntar ljusinsläpp från två stora fönster som vetter mot uteplatsen och du har nära till både badrummet och klädkammaren på övervåningen.

Sovrum 2

Sovrummet med fönster som vetter ut mot baksidan samt ena långsidan av hemmet ligger i anslutning till klädkammaren på övervåningen. På den ljusa ekparketten finns gott om plats för möblering och genom fönstret håller man enkelt koll på när kompisen i dörren bredvid är ute i lekparken.

Sovrum 3

Familjens tredje sovrum ligger avskilt på övervåningen och har dörr ut mot allrummet. Rummet ligger vägg i vägg med badrummet och har fönster som vetter ut mot entrésidan.

Klädkammare

Med smarta förvaringslösningar från Elfa finns det gott om plats för avhängning och förvaring i familjens gemensamma klädkammare. Placerad i anslutning till sovrummen på övervåningen.

Allrum

Allrummet på övervåningen är en perfekt plats för mysiga film- och spelkvällar med familj och vänner. Tack vare ljusinsläpp från fönster mot entrésidan går det även att göra om allrummet till ett fjärde sovrum.

Gästbadrummet

Familjens gästbadrum med bland annat duschhörna och toalett ligger i anslutning till entrén och har fönster som vetter ut mot ena långsidan av hemmet. Här väntar klinkergolv med vattenburen golvvärme som möts av ljusa kaklade väggar.

Det stora badrummet

En trappa upp väntar familjens stora badrum. Stilrent inrett med mörkgrått klinkergolv och ljusa kaklade väggar med spotlights i tak. Utöver det härliga badkaret finns här även en extra WC, kommod med tvättställ, spegelskåp samt handdukstork.

Tvättstuga

Direkt från gatan når du via den separata groventrén hemmets tvättstuga. Din miljösmarta tvättmaskin och torktumlare står placerade under en väl tilltagen arbetsbänk med rostfri ho och på klinkergolvet väntar vattenburen golvvärme. Från tvättstugan kommer du smidigt vidare in i köket.

Tomt och uteplats

Uteplats med gavelläge och en altan med gott om plats för grill och utemöbler. Längs ena långsidan av tomten går en ligusterhäck som gränsar till gångvägen mot den gemensamma lekparken. På din nya uteplats kan du koppla av i solen samtidigt som du har uppsyn över barnen i lekparken.

Parkering och förvaring

Bilen ställer du i carporten som står sammankopplad med ena långsidan av hemmet. I bakkant finns ett förråd som nås via dörr från altanen. Ett perfekt utrymme för badmintonnätet och utemöblerna.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.