Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Eds H.O.M.E Bostadsrätter

Slutsålt

Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

Lekvänliga Eds H.O.M.E

Ägandeform:
Bostadsrätt
Beskrivning

Lekvänliga Eds H.O.M.E

Välkommen till ett barnvänligt bostadsområde strax väster om Upplands Väsby. Området är omgivet av grönska och ligger två mil norr om Stockholm.

Centralt i området finns en lekplats för barn i alla åldrar och en gemensam lokal för trevliga tillställningar. Alla hus har en lättskött tomt med gott om plats för lek och sköna grillkvällar. Villorna har carport och plats för två bilar. På torget träffar du grannar medan barnen leker med varandra på lekplatsen eller i naturparken öster om Kanalbacken. När du tittar på husen ser de lite olika ut. Olika färger, olika tak. Allt för att skapa en varierad miljö att känna sig hemma i.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • Skolor och förskolor

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • Service i området

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • Kommunikationer

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.

Bostäder

Vill du se resten av husen i Eds H.O.M.E?

Vi har också hus med äganderätt i området. Det är dessa hus som är gråa i bostadsväljaren.

Läs mer

Fakta om närområdet

29 min
till T-centralen
2,5 km
till Kairobadet
20 min
till Arlanda
2 km
till Upplands Väsby centrum