Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Slutsålt

Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

Lekvänliga Eds H.O.M.E

Barnvänligt bostadsområde strax väster om Upplands Väsby. Området är omgivet av grönska och ligger två mil norr om Stockholm.

Centralt i området finns en lekplats för barn i alla åldrar och en gemensam lokal för trevliga tillställningar. Alla hus får en lättskött tomt med gott om plats för lek och sköna grillkvällar. Villorna får carport och plats för två bilar. I det här området erbjuder vi två olika upplåtelseformer – bostadsrätt och äganderätt. De 38 hus som presenteras här är bostadsrätter, det innebär att du äger en andel av ett hus med bostadsrätt. Tillsammans med de övriga medlemmarna i bostadsrättsföreningen äger och förvaltar ni byggnader, mark och allmänna utrymmen gemensamt. Avgiften man betalar till föreningen är både till underhåll och framtida renoveringar.

Hemfakta

Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
38

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

siteassets/bonavaproj-exteriors/eds_home_580x400.jpg

Vill du se resten av husen i Eds H.O.M.E?

Vi har också hus med äganderätt i området. Det är dessa hus som är gråa i bostadsväljaren.

Läs mer

Fakta om närområdet

29 min
till T-centralen
2,5 km
till Kairobadet
20 min
till Arlanda
2 km
till Upplands Väsby centrum