Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Den generösa uteplatsen med gavelläge

Ett rymligt hem med öppna ytor för hela familjen. På uteplatsen väntar en härlig gräsmatta och en altan med gott om rum för utemöblerna. Här lever ni nära naturen och grannskapets alla mötespunkter.

Från köket leder den öppna planlösningen dig vidare ut till matplatsen och vardagsrummet. Härifrån når du enkelt hemmets uteplats där gott om rum för studsmatta och utemöbler väntar. Njut av lugnet på altanen eller ta ett dopp i Mälaren som ligger endast fem minuter bort, här finns något som passar alla.

Entré och hall

Innanför ytterdörren till ditt nya hem möts du av klinkergolv med vattenburen golvvärme. Vidare in i hallen finns gott om förvaring med både garderob och hatthylla samt generösa ljusinsläpp från vardagsrummet.

Kök och vardagsrum

Välplanerat kök med energismarta vitvaror. Den öppna planlösningen leder dig vidare in till matplatsen och vardagsrummet. Här väntar generösa ytor med gott om plats för långbord och de större släktmiddagarna. Från vardagsrummet kommer du direkt ut på altanen och baksidans uteplats.

Sovrum 1

Ditt generösa sovrum med plats för dubbelsäng har en egen garderobsvägg och fönster mot uteplatsen. Här har du nära till både klädkammaren och badrummet på övervåningen.

Sovrum 2 och 3

De två andra sovrummen ligger i varsin ände av övervåningen. Båda med plats för bland annat sängbord och skrivbord samt fönster ut mot framsidan respektive baksidan av huset.

Klädkammare

På övervåningen ligger familjens gemensamma klädkammare. Med moderna och smarta förvaringslösningar från Elfa finns här gott om rum för avhängning och förvaring.

Allrum

Allrummet på övervåningen erbjuder ännu en plats för familjen att umgås på. Här finns generösa ytor för möblering och fönster mot uteplatsen. Vid behov går det även att göra om allrummet till ett fjärde sovrum.

Badrum och WC/duschrum

Stilrena rum inredda med mörkgrått klinkergolv och ljusa kaklade väggar. I duschrummet vid entrén står bland annat din nya duschhörna, wc och spegelskåp. En trappa upp väntar badrummet och ditt härliga badkar som kompletteras med en kommod med tvättställ, spegelskåp samt handdukstork.

Tvättstuga

Direkt från gatan når du din nya tvättstuga. Praktiskt inredd med miljösmart tvättmaskin och torktumlare placerade under en väl tilltagen arbetsbänk med rostfri ho. Vidare in på klinkergolvet med golvvärme når du hemmets kök, perfekt när du vill bära in tunga matkassar från bilen.

Tomt och uteplats

Din nya uteplats har en generös gräsmatta som sträcker sig framför och på sidan av huset. Här finns ordentligt med utrymme för studsmattan och badmintonnätet och på trädäcket är det fritt fram för utemöbler och härliga grillkvällar.

Parkering och förvaring

Bilen ställer du i carporten som är sammankopplad med husets ena långsida. I bakkant finns ett tillbyggt förråd som enkelt nås från altanen, ett perfekt utrymme att förvara utemöblerna på under vintertid.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.