Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppet hem med härlig uteplats

Socialt och energisnålt hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. På din generösa uteplats finns gott om utrymme för studsmatta och när naturen kallar har du Mälaren runt hörnet.

Din nya tvättstuga har en separat groventré direkt från gatan som leder dig vidare in i köket, inga fler omvägar med tunga matkassar i händerna. Hemmet erbjuder smarta lösningar och öppna sociala ytor för familjen att umgås på. Från din ytterdörr har du nära till både gemensamhetslokalen och områdets lekparker.

Entré och hall

Ta emot vänner och familj i din nya entré med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Vidare in i hallen väntar ordentligt med utrymme för ytterkläderna och här möts ni av generösa ljusinsläpp från vardagsrummets fönster som vetter ut mot hemmets uteplats.

Kök och vardagsrum

Modernt Marbodalkök med energismarta vitvaror. Vidare ut genom den öppna planlösningen möts du av ett luftigt vardagsrum och en matplats med gott om utrymme för långbord och de stora släktträffarna. I vardagsrummet väntar generösa ljusinsläpp från fönster och altandörren som vetter ut mot hemmets uteplats.

Sovrum 1

Hemmets generösa sovrum med plats för dubbelsäng har en egen garderobsvägg med gott om förvaringsutrymme. Här väntar generösa ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen och du har nära till både badrummet och klädkammaren på övervåningen.

Sovrum 2 och 3

Två välplanerade rum med gott om plats för bland annat skrivbord och sängbord är placerade i varsin ände av övervåningen. Rummen har fönster som vetter ut mot framsidan respektive baksidan av hemmet och en ljus ekparkett som sträcker sig längs golvet.

Klädkammare

Få ordning på barnens finkläder och stoppa undan vinterjackorna. I familjens klädkammare med smarta inredningslösningar från Elfa finns gott om utrymme för avhängning och förvaring. Klädkammaren är placerad mitt emot badrummet på övervåningen och nära familjens sovrum.

Allrum

Allrummet på övervåningen erbjuder ännu en öppen yta för familjen att umgås på. Här finns ordentligt med utrymme för möblering samt fönster som vetter mot uteplatsen. Vid behov går allrummet att göra om till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett

Från klinkergolvet i entrén når man enkelt hemmets gästtoalett med duschhörna. Ett helkaklat rum med golvvärme och ljusa väggar samt fönster som vetter ut mot ena långsidan av hemmet. Utöver duschhörna finns här även toalett, handfat och spegelskåp.

Badrum

På övervåningen ligger familjens badrum. Ett stilrent och modernt rum med mörkgrått klinkergolv med vattenburen golvvärme som möts av ljusa kaklade väggar och spotlights i taket. I hörnet står ditt härliga badkar placerat som omges av toalett, kommod med tvättställ, spegelskåp och en handdukstork.

Tvättstuga

Direkt från gatan når du via den separata groventrén hemmets tvättstuga. Ett välplanerat rum med energisnål tvättmaskin och torktumlare som är placerade under en stilren arbetsbänk med tvättho. Från tvättstugan kommer du smidigt vidare in i köket, perfekt när du ska bära in de tunga matkassarna från bilen.

Uteplats

Direkt från vardagsrummet kliver du ut på din nya altan. Här väntar en generös gräsmatta med härliga ytor för de små och gott om plats för studsmatta. Njut av en sen frukost i morgonsolen eller bjud över vännerna på en lyxig brunch, här är det enkelt att trivas.

Parkering och förvaring

Bilen ställer du i carporten som är sammankopplad med ena långsidan av hemmet. I bakkant finns ett tillbyggt förråd där det finns gott om plats för både trädgårdsspaden och utemöblerna. Du når förrådet smidigt via dörr från altanen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.