Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppet hem med generös uteplats

Öppen planlösning som leder dig från köket vidare ut i vardagsrummet. På uteplatsens gräsmatta finns gott om plats för studsmattan och när naturen kallar ligger Mälaren endast fem minuter bort.

Redan i hallen möts du av ordentligt med plats för avhängning och generösa ljusinsläpp från vardagsrummets fönster. Öppen planlösning mellan kök och matplats som passar perfekt för de större släktträffarna. När sällskapet är större finns också områdets gemensamhetslokal ett stenkast bort. Här har du alltid nära till härliga gemensamma mötespunkter.

Entré och hall

Hela entréplanet i ditt nya hem har vattenburen golvvärme. I entrén kliver du in på klinkergolv och här finns ordentligt med plats för avhängning. Vidare in i hallen väntar en ljus ekparkett som lyses upp av ljusinsläpp från vardagsrummets fönster som vetter ut mot hemmets uteplats.

Kök och vardagsrum

Rymligt kök från Marbodal, fullt utrustat med miljösmarta vitvaror som leder dig vidare in till matplatsen och vardagsrummet. Här finns matplats med plats för många och det går utmärkt att duka långbord på de stora familjeträffarna. Via altandörren i vardagsrummet kommer du smidigt ut på altanen.

Sovrum 1

Stort sovrum med dubbelsäng och gott om förvaring i den installerade garderobsväggen. Här väntar generösa ljusinsläpp från stora fönster mot uteplatsen och du har nära till både badrummet och klädkammaren på övervåningen.

Sovrum 2

Vägg i vägg med klädkammaren på övervåningen ligger familjens nästa sovrum. På den ljusa ekparketten finns gott om plats för både legobyggen och möblering och här väntar generösa ljusinsläpp från fönster som vetter mot baksidan och ena långsidan av hemmet.

Sovrum 3

Något avskilt på övervåningen, med dörr ut till allrummet ligger hemmets tredje sovrum. Ekparketten på golvet lyses upp av ljusinsläpp från fönstret som vetter ut mot entrésidan och här finns gott om plats för bland annat sängbord och skrivbord.

Klädkammare

Organisera barnens vinterkläder och rada upp dina polerade finskor. På övervåningen ligger familjens praktiska klädkammare, med smarta förvaringslösningar från Elfa finns här generösa utrymmen för förvaring och avhängning.

Allrum

Allrummet på övervåningen är en perfekt plats för mysiga hemmakvällar med familj och vänner. Koppla av med en bra bok eller njut av en spelkväll, här är det enkelt att umgås. Vid behov går allrummet att göra om till ett fjärde sovrum

Gästtoalett

I hemmets gästtoalett kliver du in på mörkgrått klinkergolv med vattenburen golvvärme. Praktiskt inrett med bland annat duschhörna, toalett och spegelskåp samt ljusinsläpp från fönster som vetter ut mot långsidan av hemmet.

Badrum

Koppla av och njut av ett varmt bad i ditt nya badrum. Här väntar en stilren design med mörkgrått klinkergolv med golvvärme som möts av ljusa kaklade väggar med spotlights i tak. Utöver badkar finns här en extra toalett, handfat, spegelskåp och handdukstork.

Tvättstuga

Din nya tvättstuga med separat ingång direkt från gatan har allt som behövs för att förenkla dina vardagssysslor. Miljösmart tvättmaskin och torktumlare står placerade under en stilren arbetsbänk med rostfri ho, och här finns även hemmets installationsgarderob med bland annat elcentral och mediacentral placerad.

Uteplats

Bjud över grannen och njut av en grillkväll på din nya altan. Här finns ordentligt med plats för möblering. Den generösa gräsmattan har härliga ytor för de små och gott om rum för studsmatta. Har någon i familjen gröna fingrar är det fritt fram att göra uteplatsen lite extra fin, här finns något som passar både stora och små.

Parkering och förvaring

Din nya carport ligger sammankopplad med hemmets ena långsida. Det tillbyggda förrådet i bakkant erbjuder gott om utrymme för förvaring av både utemöbler och trädgårdsverktyg och du når det smidigt via dörr från altanen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.