Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-61-B, 5 Rum, 139 m²

Beskrivning

Generösa rum för hela familjen

I ditt nya hem väntar stora sovrum och en inbjudande uteplats. I detta barnvänliga område är det lätt att trivas, och med fem minuter till Mälaren är det enkelt att komma i närkontakt med naturen.

Spännande arkitektur med stora öppna ytor väntar dig i ditt nya hem. Här slås du direkt av den luftiga känslan som den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar. I ditt nya sovrum finns en egen klädkammare och på uteplatsen väntar en generös altan och gräsmatta. Här lever du nära naturen och områdets alla gemensamma mötespunkter.

Entré och hall

I din nya entré möts du av klinkergolv med golvvärme. Vidare in i hallen väntar gott om rum för förvaring, här finns även ett städskåp placerat. Ekparketten som täcker golvet i hallen är ovanligt ljus tack vare de generösa ljusinsläppen från vardagsrummet.

Kök och vardagsrum

Stilrent och rymligt kök med energismarta vitvaror. Matplatsen har stora fönster mot framsidan och sittplats för många. Vidare in i det stora vardagsrummet finns stora möbleringsmöjligheter. Med fönster och altandörr som vetter mot uteplatsen blir detta ett ljust och behagligt rum för familjen att umgås i.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum med gott om plats för dubbelsäng och möblering har en egen klädkammare med modern inredning från Elfa. Stora ljusinsläpp från fönster som vetter ut i två olika riktningar gör detta till ett behagligt rum som är enkelt att trivas i.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av övervåningen ligger ytterligare två sovrum. Båda med fönster som vetter mot framsidan av huset. Från rummen når man enkelt övervåningens badrum och klädkammare och på den ljusa ekparketten finns gott om plats för både legobyggen och möblering.

Klädkammare

Vägg i vägg med klädkammaren i det stora sovrummet ligger klädkammaren med dörr mot allrummet. Få äntligen plats med alla träningskläder och barnens maskeraddräkter, ditt nya hem har gott om förvaringsutrymmen för hela familjen.

Allrum

Generöst allrum som passar perfekt för både spelkvällar med vännerna och mysiga familjekvällar. Här väntar ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen och vid behov går det att göra om allrummet till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett

Hemmets helkaklade gästtoalett med golvvärme ligger i anslutning till entrén. Här väntar duschhörna, toalett, kommod med tvättställ samt spegelskåp. Här finns även ett fönster som vetter mot ena långsidan av huset.

Badrum

På övervåningen väntar ditt nya badrum. Rummet är helkaklat och stilrent inrett med mörkt klinkergolv och ljusa väggar med spotlights i taket. Utöver ett härligt badkar finns här även toalett, kommod med tvättställ, spegelskåp samt en handdukstork.

Tvättstuga

Din nya tvättstuga har en separat groventré som leder ut till framsidan av carporten. Din miljösmarta tvättmaskin och torktumlare står placerade under en stilren laminatbänksskiva med tvättho. När tvätten är klar leder det uppvärma klinkergolvet dig smidigt vidare ut i hallen.

Tomt och uteplats

Stor uteplats med ett generöst trädäck med gott om utrymme för möblering. Framför altanen breder sig en härlig gräsmatta ut, en perfekt yta för både kullerbyttor och studsmatta. För dig med gröna fingrar finns självklart plats över för att göra tomten lite extra fin på sommaren.

Parkering och förvaring

Din nya carport sitter ihop med grannens och sträcker sig kring ena långsidan av huset. Det tillbyggda förrådet i bakkant ger dig en naturlig avskärmare mot grannens altan och det finns här gott om rum för förvaring av både jordsäckar och leksaker.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.