Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppna ytor och en inbjudande uteplats

Från groventrén kommer du direkt in i din nya tvättstuga och vidare in i köket, perfekt för matkassarna. Här lever familjen nära naturen och grannskapets alla gemensamma mötespunkter.

Från köket kommer du direkt in i den rymliga matplatsen och vardagsrummet. Här väntar stora ljusinsläpp från fönster och altandörr som vetter ut mot uteplatsen. I ditt nya hem lever du endast fem minuter bort från Mälaren och ett stenkast från områdets härliga lekparker.

Entré och hall

Innanför ytterdörren möts du av klinkergolv med vattenburen golvvärme och gott om plats för ytterkläderna. Vidare in i hallen möts du av härliga ljusinsläpp från vardagsrummets fönster som vetter ut mot hemmets uteplats. Här sträcker sig även den vitmålade furutrappan upp mot övervåningen.

Kök och vardagsrum

Fullt utrustat Marbodalkök med energismarta vitvaror. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum leder dig direkt ut till matplatsen där det finns gott om rum för långbord och de stora familjeträffarna. Hemmets vardagsrum är luftigt och öppet med generösa ljusinsläpp från fönster och altandörr som vetter ut mot uteplatsen.

Sovrum 1

Övervåningens stora sovrum med plats för dubbelsäng har fönster som vetter ut mot uteplatsen på baksidan. Här finns gott om förvaring i den installerade garderobsväggen och precis utanför dörren mot allrummet ligger ditt nya badrum.

Sovrum 2 och 3

Magnifika legobyggen och gott om plats för möblering väntar på den ljusa ekparketten i övervåningens sovrum. Här finns generösa ljusinsläpp från fönster som vetter ut mot baksidan respektive framsidan av hemmet och det är nära till både badrum och klädkammare.

Klädkammare

Din nya moderna klädkammare har smarta förvaringslösningar från Elfa och är placerad vid trappuppgången på övervåningen. Här är det fritt fram att hänga undan vinterjackorna och rada upp barnens alla fotbollsskor.

Allrum

Allrummet på övervåningen ger familjen ännu en gemensam yta att umgås på, här väntar många härliga film- och spelkvällar. Med fönster mot entrésidan går det även att göra om allrummet till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett

Bredvid entrén ligger hemmets stilrena gästtoalett med duschhörna. Ett välplanerat rum med golvvärme och ljusa kaklade väggar som har ljusinsläpp från fönster som vetter ut mot ena långisdan av hemmet.

Badrum

Njut av ett varmt och skönt bad i ditt nya badrum på övervåningen. Rummet är stilrent inrett med mörkgrått klinkergolv med golvvärme som möts av ljusa kaklade väggar med spotlights i tak. Här finns även kommod med tvättställ, spegelskåp, toalett samt handdukstork.

Tvättstuga

Praktisk och rymlig tvättstuga med separat groventré direkt från gatan. Din miljösmarta tvättmaskin och torktumlare är placerade under en stilren arbetsbänk med rostfri ho. Från tvättstugan kommer du enkelt vidare in i köket, perfekt när du bär de tunga matkassarna från bilen.

Uteplats

Via dörr från vardagsrummet når du smidigt din nya altan. Här väntar en inbjudande gräsmatta och ett trädäck med gott om plats för möblering. Bjud över grannen på en grillkväll och låt barnen springa av sig på gräsmattan, här är det enkelt att umgås.

Parkering och förvaring

Din nya carport ligger sammankopplad med ena långsidan av huset. I bakkant finns ett tillbyggt förråd som enkelt nås via dörr från altanen. Här finns ordentligt med utrymme för både trädgårdsspaden och utemöblerna.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.