Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hem med öppna ytor och en härlig uteplats

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar generösa ytor för familjen att umgås på. Utöver grönskan på din uteplats har du alltid nära till naturen och områdets gemensamma mötespunkter.

Via groventrén från gatan når du enkelt din nya tvättstuga. Vidare in sträcker sig den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Med fem minuter till Mälaren, och ett stenkast från en av områdets gemensamma lekparker finns här alltid något roligt att hitta på, för både stora och små.

Entré och hall

Innanför ytterdörren möts du av golvvärme på hela entréplanet. Vidare in på klinkergolvet i entrén väntar garderob och hatthylla med gott om rum för ytterkläderna.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök är fullt utrustat med energismarta vitvaror och inredning från Marbodal. Vidare in genom den öppna planlösningen når du matplatsen och vardagsrummet. Här finns gott om öppna ytor och matplats för många, perfekt för långbord och de stora familjeträffarna. Från vardagsrummet blickar du genom fönster och altandörr ut mot hemmets uteplats.

Sovrum 1

Övervåningens generösa sovrum med gott om plats för dubbelsäng har en installerad garderobsvägg och stora fönster som vetter ut mot uteplatsen på baksidan. Praktisk placering med nära till både badrum och klädkammare.

Sovrum 2

I ena hörnet av övervåningen ligger hemmets andra sovrum. Här finns plats för bland annat säng och skrivbord samt ljusinsläpp från fönster som vetter ut i två olika riktningar. Vägg i vägg med sovrummet ligger även övervåningens klädkammare.

Sovrum 3

Något avskilt på övervåningen ligger hemmets tredje sovrum. Med fönster som vetter ut mot framsidan av hemmet håller man enkelt koll på när kompisen i dörren bredvid är ute och leker. På den ljusa ekparketten finns gott om plats för både tågräls och skrivbord.

Klädkammare

Organisera barnens fotbollsskor och häng undan vinterjackorna. På övervåningen väntar familjens smarta klädkammare med inredning från Elfa.

Allrum

Det generösa allrummet på övervåningen är en perfekt plats för mysiga spel- och filmkvällar med familjen. Med fönster som vetter ut mot entrén går det även att göra om allrummet till ett fjärde sovrum.

Badrum och gästtoalett

Välplanerade rum med mörkgrått klinkergolv med golvvärme och ljusa kaklade väggar. I anslutning till entrén ligger gästtoaletten med duschhörna och ljusinläpp från fönster mot ena långsidan av hemmet. På övervåningen väntar ditt nya badrum med bland annat badkar, handdukstork, handfat och spegelskåp.

Tvättstuga

Miljösmart och välplanerad tvättstuga med entré direkt från gatan. Din nya tvättmaskin och torktumlare står placerade under en stilren arbetsbänk med tvättho. Från tvättstugan kommer du enkelt vidare in i köket, perfekt när du ska bära in de tunga matkassarna från bilen.

Uteplats

Din nya uteplats med utgång direkt från vardagsrummet har ett rymligt trädäck men gott om plats för utemöbler och möblering. Den bakomliggande gräsmattan är en härlig plats för de små, och här finns gott om plats för studsmattan.

Parkering och förvaring

Bilen parkerar du i din nya carport som står sammankopplad med ena långsidan av huset. I bakkant finns ett tillbyggt förråd som enkelt nås via dörr från altanen. Ett perfekt utrymme att förvara utemöblerna på när snön börjar falla.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.