Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Härlig uteplats och separat groventré

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet kliver du rakt ut på din generösa altan och här bor du endast fem minuter från Mälarens härliga naturområden.

Du slås direkt av den luftiga känslan som den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar. I hallen möts du av generösa ljusinsläpp från vardagsrummets fönster som vetter ut mot baksidan av hemmet. Här lever du nära naturen och områdets gemensamma mötespunkter.

Entré och hall

Innanför ytterdörren möts du av en rymlig hall med ordentligt med plats för avhängning. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme och från hallen kommer du antingen vidare in i vardagsrummet eller in till köket.

Kök och vardagsrum

Fullutrustat Marbodalkök med miljösmarta vitvaror. Öppen planlösning ut mot matplatsen och vardagsrummet där det finns gott om plats för långbord och möblering. Från vardagsrummet når du enkelt uteplatsen via altandörren.

Sovrum 1

Det generösa sovrummet med plats för dubbelsäng har gott om förvaring i den installerade garderobsväggen. Rummet ligger i anslutning till badrummet på övervåningen och har stora ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen.

Sovrum 2

Övervåningens andra sovrum ligger vägg i vägg med familjens klädkammare. Ljust och välplanerat rum med fönster som vettar ut i två olika vädersträck.

Sovrum 3

I andra änden av övervåningen ligger hemmets tredje sovrum. Med dörr ut till allrummet, plats för bland annat skrivbord och sängbord och fönster som vetter ut mot framsidan.

Klädkammare

Organisera barnens finkläder och färgmatcha slipsarna, i familjens nya klädkammare väntar smarta förvaringslösningar från Elfa med gott om plats för avhängning. Klädkammaren är placerad i anslutning till sovrummen på övervåningen och nås smidigt av hela familjen.

Allrum

Rymligt allrum på övervåningen, perfekt för mysiga spel- och filmkvällar med familjen. Här väntar generösa ljusinsläpp från fönster som vetter ut mot framsidan av hemmet. Vid behov går allrummet att göra till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett och badrum

Helkaklade rum med vattenburen golvvärme. I båda rummen möts det mörkgråa klinkergolvet av ljusa kaklade väggar. På övervåningen ligger hemmets badrum med bland annat badkar, WC och handdukstork. Bredvid entrén ligger gästtoaletten med duschhörna, WC, handfat och spegelskåp.

Tvättstuga

Rymlig och välplanerad tvättstuga med entré direkt från gatan. Din nya miljösmarta tvättmaskin och torktumlare är placerade under en stilren arbetsbänk med tvättho. När tvätten är klar leder det uppvärmda klinkergolvet dig vidare ut i köket.

Tomt och uteplats

Direkt från vardagsrummet kliver du ut på din nya uteplats där det finns gott om rum för möblering. Bjud över grannen på en grillkväll eller låt barnen springa av sig på gräsmattan, här är ännu ett utrymme för familjen att umgås på. Mellan din och grannens carport finns ett litet mellanrum, vilket innebär att ni kan gå emellan husen för att direkt komma till uteplatsen på baksidan.

Parkering och förvaring

I din nya carport finns plats för två bilar och här finns även ett tillbyggt förråd i bakkant. Här kan ni förvara barnens fotbollar och badmintonnät och under vintertid går det även utmärkt att ställa in utemöblerna.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.