Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hus-49-B

Energisnålt hem med öppna ytor och ett stort vardagsrum med gott om plats för umgänge. Här lever familjen endast fem minuter från ett dopp i Mälaren och ännu närmre områdets gemensamma mötespunkter.

Stort kök med fönster som vetter mot entrén och matbord med plats för många. I ditt nya sovrum väntar en egen klädkammare med smarta förvaringslösningar från Elfa. Från ditt nya hem har du gångavstånd till bad, fiske, lekparker och områdets alla gemensamma mötespunkter. Här finns alltid något roligt att hitta på.

Entré och hall

I entrén möts du av klinkergolv med golvvärme och ljusinsläpp från vardagsrummet. Här finns städskåp och kapphylla med gott om plats för ytterkläderna. Från entrén når du smidigt gästtoaletten och kommer vidare in i vardagsrummet.

Kök och vardagsrum

Fullt utrustat kök med energismarta vitvaror och matbord med sittplats för många. Det stora vardagsrummet har gott om plats för långbord på de stora familjeträffarna och flera väggar att möblera utmed. Från köket har du fri sikt ut mot vardagsrummet vilket gör att du kan se barnen cykla på framsidan samtidigt som du har uppsyn över uteplatsen på baksidan.

Sovrum 1

Det rymliga sovrummet med plats för dubbelsäng har en egen klädkammare med smarta förvaringslösningar från Elfa. Här kan du rada upp dina polerade skor, färgmatcha slipsarna och hänga både klänningar och skjortor på rad. I ditt nya sovrum väntar även ljusinsläpp från fönster som vetter mot trädgården och du har nära till badrummet på övervåningen.

Sovrum 2

I anknytning till övervåningens badrum ligger familjens andra sovrum. Rummet har fönster som vetter mot gatan och på den ljusa ekparketten finns gott om plats för både legobyggen och möblering.

Sovrum 3

I hörnet av allrummet, något avskilt och i anslutning till övervåningens klädkammare ligger familjens tredje sovrum. Rummet har fönster som vetter mot det planerade torget på framsidan och här finns gott om utrymme för möblering.

Klädkammare

I ert nya hem väntar inte bara en utan två rymliga klädkammare. Den ena placerad i ett av sovrummen och den andra i anslutning till allrummet. Med smarta förvaringslösningar från Elfa finns här plats gott om plats för både fotbollsskor och vinterjackor.

Allrum

Bjud in vännerna på en spelkväll eller njut av en bra film med familjen. Det generösa allrummet på övervåningen är med sina öppna ytor en perfekt plats för familjen att umgås på. Tack vare fönster som vetter mot uteplatsen går det även att göra om allrummet till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett och badrum

Helkaklade rum med spotlights i tak och klinkergolv med golvvärme. Bredvid entrén ligger gästtoaletten med duschhörna och spegelskåp. En trappa upp ligger hemmets badrum med badkar, toalett, handfat, spegelskåp och handdukstork.

Tvättstuga

Välplanerad tvättstuga med golvvärme och entré från hallen eller direkt via ingång från sidan av huset. Här står din nya miljösmarta tvättmaskin och torktumlare placerade under en stilren arbetsbänk med tvättho.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du rakt ut på altanens trädäck som blickar ut mot baksidans grönska. Här finns gott om utrymme för grill, utemöbler och härliga middagar. Gräsmattan som omger tomten är en perfekt yta för lek och spring och här finns gott om utrymme för studsmattan.

Parkering och förvaring

Din nya carport är sammankopplad med husets ena långsida och du parkerar bilen framför groventrén. I bakkant finns ett tillbyggt förråd som enkelt nås via dörr från altanen, ett perfekt utrymme för förvaring av både fotbollar och jordsäckar.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.