Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppet hem med nära till naturen

Miljösmart hem med nära till naturen och grannskapets sociala mötespunkter. Här väntar ditt nya kök med öppen planlösning och en generös matplats i anknytning till vardagsrummet.

Från köket leds du vidare in till hemmets matplats och vardagsrum. Här väntar många mysiga kvällar med vänner och familj och gott om plats för långbord. Framför ytterdörren breder sig det planerade torget ut, och när du vill komma i närkontakt med naturen har du Mälaren runt hörnet.

Entré och hall

I entrén möts du av klinkergolv med vattenburen golvvärme. Här finns garderob och kapphylla med gott om utrymme för förvaring. Från gatan har du en separat groventré som leder in i hemmets tvättstuga och vidare in i köket.

Kök och vardagsrum

Ditt fullt utrustade Marbodalkök med energismarta vitvaror leder vidare ut till matplatsen och vardagsrummet. Här väntar härliga öppna ytor för familjen att umgås på samt generösa ljusinsläpp från fönster och altandörr som vetter ut mot hemmets uteplats.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum med ordentliga utrymmen för dubbelsäng och möblering ligger i anslutning till övervåningens allrum. Här står din nya garderobsvägg där du enkelt kan rada upp dina polerade skor och hänga skjortor och klänningar på rad.

Sovrum 2

Övervåningens andra sovrum ligger bredvid klädkammaren och har fönster som vetter ut mot uteplatsen. Gott om plats för både skrivbord och sängbord och nära till badrummet.

Sovrum 3

Sovrummet med fönster som vetter ut mot gatan ligger avskilt och gränsar ut mot allrummet på övervåningen. Här väntar en ljus ekparkett med gott om plats för bland annat skrivbord och sängbord.

Klädkammare

Modern klädkammare med inredning från Elfa som ligger i anslutning till trappan på övervåningen. Här finns got om utrymme för förvaring och det är fritt fram att hänga undan barnens finkläder och färgmatcha slipsarna.

Allrum

De generösa ytorna på övervåningen gör det enkelt för familjen att umgås. Allrummet har fönster som vetter ut mot det planerade torget på entrésidan och här finns gott om plats för möblering. Vid behov kan allrummet göras om för att lämna plats åt ett fjärde sovrum.

Gästtoalett och badrum

Välplanerade rum där det mörka klinkergolvet med golvvärme möts av ljusa kaklade väggar. I anslutning till entrén ligger gästtoaletten med duschhörna och spegelskåp. På övervåningen väntar ett större badrum med badkar, toalett, spegelskåp och handdukstork.

Tvättstuga

Familjens tvättstuga har en separat groventré som nås direkt från gatan. Här står en energisnål tvättmaskin och torktumlare placerade under en stilren laminatbänkskiva med rostfri ho. När tvätten är klar leder det uppvärmda klinkergolvet dig vidare ut i köket.

Tomt och uteplats

På hemmets baksida står familjens rymliga altan, här väntar gott om utrymme för möblering samt en dörr in till förrådet. Framför altanen breder sig en härlig gräsmatta ut och här finns plats för både kullerbyttor och studsmatta.

Parkering och förvaring

Hemmets carport är ihopkopplad med ena långsidan av hemmet och har ett inbyggt förråd i bakkant. Här förvarar du enkelt barnens leksaker och trädgårdsverktygen. Förrådet når du smidigt via dörr från altanen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.