Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Naturnära och öppet hem med umgänge i fokus

I ditt nya hem finns gott om öppna ytor som gör det enkelt för familjen att umgås. Här bor du endast fem minuter från Mälaren och ett stenkast bort från någon av områdets alla sociala mötespunkter.

En välkomnande entré med golvvärme och ordentligt med plats för avhängning väntar i ditt nya hem. Det öppna köket leder dig vidare ut till matplatsen och vardagsrummets generösa ljusinsläpp. Trädäcket på altanen är en perfekt plats för en grillkväll, och när sällskapet är större ligger områdets gemensamhetslokal lite längre ner på gatan.

Entré och hall

Ta emot familj och vänner i entrén med klinkergolv och golvvärme. Ytterkläderna hängs enkelt undan i den praktiska garderoben och du har nära till entrévåningens gästtoalett. Från gatan finns även en dörr in till tvättstugan där du smidigt kommer vidare in i köket.

Kök och vardagsrum

Miljösmart kök från Marbodal som leder dig vidare ut till den öppna matplatsen med sittplats för många. Tack vare generösa ljusinläpp från fönster som vetter mot uteplatsen blir vardagsrummet en behaglig plats för familjen att umgås på. Här kan du slå dig ned i soffan utan att behöva se disken i köket.

Sovrum 1

Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och två fönster som vetter ut mot hemmets baksida. I den installerade garderobsväggen kan du enkelt hänga upp klänningar och skjortor på rad, här finns ordentliga utrymmen för förvaring.

Sovrum 2

Vägg i vägg ligger ännu ett sovrum med fönster som vetter ut mot baksidan av hemmet. Rummet täcks av en ljus ekparkett med gott om plats för bland annat skrivbord och sängbord.

Sovrum 3

Något avskilt på övervåningen, med dörr ut till allrummet ligger familjens tredje sovrum. Med fönster som vetter ut mot gatan är det enkelt att hålla koll på när kompisen i dörren bredvid är ute och leker.

Klädkammare

Välplanerad klädkammare som ligger i anslutning till trappan på övervåningen. Med förvaringslösningar och inredning från Elfa finns här gott om plats för både fotbollsskor och täckbyxor.

Allrum

En trappa upp väntar familjens mysiga allrum. Med sina öppna ytor är detta en perfekt plats för stillsamma kvällar med familj och vänner. Tack vare ljusinsläpp från fönster som vetter ut mot entrésidan går allrummet att göra om till ett extra sovrum.

Gästtoalett och badrum

Helkaklade rum med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Vid entrén ligger hemmets gästtoalett med en stilren duschhörna, handfat och spegelskåp. En trappa upp har du möjlighet att koppla av i ditt nya badkar. I badrummet finns även handfat, toalett, handdukstork och spotlights i taket.

Tvättstuga

Hemmets tvättstuga når du enkelt via den separata groventrén från gatan. Här står en miljösmart tvättmaskin och torktumlare som är placerade under en stilren arbetsbänk med rostfri ho. När tvätten är klar leder det uppvärma klinkergolvet dig smidigt vidare in i köket.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du direkt ut på altanens trädäck. Med gott om rum för möblering väntar här magiska grillkvällar med vänner och familj. Gräsmattan på baksidan av tomten erbjuder härliga ytor för de små och gör det enkelt för dig som gillar att umgås över tomtgränserna.

Parkering och förvaring

Vid ena långsidan av huset sträcker sig en nybyggd carport. Stilren design med träpanel och plåttak samt inbyggt förråd i bakkant. Du når förrådet via dörr från altanen och här finns ordentliga utrymmen för både utemöbler och barnens leksaker.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.